VivanDivan

VivanDivan

fredag 1 oktober 2010

Ny mössa och lite paket

I morse frös jag så fruktansvärt så jag gick in på lunchen och köpte en ny mössa på G-star. Samtidigt var jag med sorg tvungen att reklamera min kavaj som jag köpte förra veckan och använde för första gången idag. Sömmen hade spruckit på två ställen på ärmen. Och inte fanns det kvar nån i min storlek så de skulle lämna in den till skräddaren och fixa till det för jag älskar den verkligen och vill inte ha nåt annat istället....

Efter att ha hämtat och skjutsat syster och systerdotter och handlat skor till barnen bar det av hemåt och det blev bestämt att pizza var ett bra alternativ ikväll. Det ångrar jag dock lite för det blev att vänta 45 min på pizzerian så jag och Elin (bonusdottern) kom inte hem förrän kvart i åtta och då hade Felix redan somnat så ikväll fick man inte umgås med sin son alls. Nu har Emilia också somnat och jag sitter här och tittar på Idol med ett halvt öga och på datorn samtidigt. Elin sitter också vi datorn och Tomas halvsover också i soffan. Kul kväll - NOT!!!

Men en kul sak idag som jag berättar mer om imorrn. Ett litet litet paket från Nelly kom idag. Beställde runt lunch igår så det var riktigt snabb leverans. Vad tror ni att det kan vara i? Nåt som jag verkligen längtat efter och som jag ska matcha med min Odd Molly Long Lovely Knit och Odd Molly Long socks imorgon kanske. Blir lite bilder då :-)

Nu säger jag kram och godnatt ute i cyberspace.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar