VivanDivan

VivanDivan

söndag 3 oktober 2010

Förlåt förlåt förlåt

Jag lovade ju i fredags att jag skulle visa innehållet i paketet jag fick men den här helgen har varit helt kaotisk. Fullt ös hela tiden. Och dessutom har jag känt mig sådär hopplöst trist, intetsägande, ful och inte alls känt för att posera i några outfits överhuvudtaget. Ibland har man ju lite såna känslor. Har istället koncentrerat helgen på att umgås med mina barn. Vi har varit nere på stan och köpt vinterstövlar till barnen. Tack snälla mor min som sådär helt appropå beslöt att ge barnen nya stövlar. Alltid välkommet. :-) Hämtade också mina nya glasögon. De vart jättebra och jag kanske kanske kommer börja använda glasögon ibland istället för linserna...

Sen blev det lite fika med syster yster och hennes dotter som var i stan och så lekparken hela eftermiddagen. Vi har verkligen en såååå fin och stor lekpark i Sala som jag verkligen kan rekommendera. Ungarna kan roa sig hur länge som helst och även en annan får tillbaka barnasinnet och klänger runt i ställningarna.

Tomas var i Stockholm på whiskey mässa så jag och barnen packade övernattningsväskorna och hade mys hemma hos mamma och pappa nu när syster var hemma också. Blev kortspel och grillning och lite mys på nya altanen som pappa byggt med lounge avdelning.

Idag har vi varit ute och promenerat i höstskogen med förstoringsglas och kikat på myror och svampar och allt annat härligt såhär års.

Imorgon ska jag inviga innehållet i paketet så jag håller er lite på sträckbänken ett tag till....


Blogger trilskas med mig idag så det blir inga bilder. Har nån annan haft problem med detta på sista tiden? Har varit strul hela veckan..... :-/





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar