VivanDivan

VivanDivan

torsdag 28 oktober 2010

Halsont

Blä, nu tror jag att jag håller på att få barnens sjuka. Har jätteont i halsen idag. Fryser och har ont i kroppen. Känner mig allmänt kymig helt enkelt. Blir en lång dag idag med lite internutbildning på kontoret så det kommer bli tufft men det är ju snart helg.

Barnen är i a f tillbaka på dagis idag och de var väldigt glada imorse för de ska ha pyjamasparty där. Nya pyjamasarna med Hello Kitty och Cars nedpackade i väskan. Blir kul ikväll att höra deras rapport om hur det var. Hoppas de har en helt underbar dag. Tänker på det ibland. Vad mycket man missar av sina barns liv när de är på förskolan hela dagarna. Händer ju så mycket hela tiden och det är deras fröknar som får träffa dem mest egentligen. Hade önskat att man kunde vara hemma med dem lite längre när de är små.....

Piggade i a f upp mig imorse med min nya klänning som jag köpte i tisdags. Såhär blev det. Kolla skillnaden att knyta bandet i fram som de flesta gör eller i bak. Tycker det blev en helt annan klänning. (Många bilder blev det men jag orkade inte sortera bort utan lade ut alla....Vad tycker DU?

Klänning: Odd Molly Continental knit dress i chalk strlk 0
Sockor: Odd Molly long jaquard socks i dark grey
Skor: Friis & Company Roska boots

Och så inviger jag mitt nya halsband och klocka från Esprit resp Fossil.















Puss & Kram
/Vivvi

1 kommentar:

  1. Åhh så fint - alltihopa. Beställde nyss den svart, men lurar på den i chalk....
    Tack för fin inspiration :)
    AnnaKarin

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar