VivanDivan

VivanDivan

tisdag 6 mars 2012

Jag saknar ord…

God morgon! Jag skrev inte nånting här igår för det finns liksom inga ord just nu. Allt är som en ond dröm som man bara  går och väntar på att vakna upp ur. I helgen förlorade jag min 25-årige kusin väldigt tragiskt och det händer igen. Återigen försvinner en ung människa i vår närhet och det känns bara så meningslöst. Jag var hem till min moster och morbror igår med en blomma och för att visa att jag finns där för dem men det känns så betydelselöst. En blomma liksom. Men vad gör man då? Finns ju inget som kan lindra deras sorg och förlust just nu. Ingenting….

Så idag blir det inte mer än så för som sagt…jag har inga ord…

Dagens kan ni få för trots allt måste man ju gå upp, klä sig, få iväg ungarna till dagis och åka till jobbet. Man gör det för att man måste. För att på något sätt måste vardagen gå vidare…Att blogga och visa sin dagens outfit är på nåt sätt en flykt för att man överhuvudtaget ska kunna gå vidare och inte konstant tänka på det som gör ont..

Klänning Ester Elenora, jeans G-star och stövlar Swedish Hasbeens.

P1210308P1210309P1210310P1210311P1210312P1210313

Ha det så gott idag vänner och tack för alla värmande hälsningar i söndags. Betyder sååå mycket även om ni kanske inte tror det….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

12 kommentarer:

  1. <3 galet tungt det måste vara, går inte på något sätt att sätta sig in i det ni går igenom...

    många kramar

    SvaraRadera
  2. Det är så sorgligt när någon går bort och det finns inga ord som lindrar. Men att bara finnas till är också viktigt. (Sen antar jag att du menar att allt är som en mardröm eller ond dröm som man ska vakna upp ur, inte en dröm, för det låter lite för positivt).
    Kram C

    SvaraRadera
  3. Jag tror också att de där vardagliga sakerna gör att man på något sätt orkar ta sig igenom det svåra. Man måste, speciellt om man har nära och kära att finnas där för. Du är i alla fall jättefin i dina kläder och hoppas att du får en hyfsad dag på jobbet trots allt... Kram!

    SvaraRadera
  4. Så fruktansvärt hemskt! Jag har ju själv ungdomar i 20-årsåldern och att mista ett barn är ju det mest fruktansvärda man kan tänka sig. STOR Styrkekram!

    SvaraRadera
  5. Många styrkekramar från Titti

    SvaraRadera
  6. Sorgligt och fruktansvärt hemskt för din morbror och moster. Ibland blir livet aldrig detsamma igen.
    Du är snygg i din dagens, ljusår från min tyvärr. Du passar väldigt bra i luggen borta från ansiktet, snyggt.
    Massa kramar/
    Berit

    SvaraRadera
  7. Fruktansvärt att förlora sitt barn. Det är ju ens värsta mardröm......
    Jättefin är du i dag! Älskar leopardprintet:) Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar