VivanDivan

VivanDivan

lördag 10 mars 2012

Pretty Please och Hasbeens

God morgon sötnosar! Hoppas ni hade en bra fredagskväll igår! Själv somnade jag som vanligt i soffan i en hög med barn och katter. Vaknade strax efter fem imorse och låg vaken ett par timmar och precis när jag höll på att somna om vaknade barnen och då var det bara att gå upp. Daaa, vad dåligt humör sånt kan ge. En välbehövlig sovmorgon som uteblir. Men men, så är det väl…Fattar inte att T bara kan sova vidare när ungarna är uppe och busar….

Idag ska jag träffa två kompisar som jag inte träffar alltför ofta och det ska bli sååå trevligt även om det bara är en fika och lite planerande inför nästa tjejträff i april. Sen blir det mellofinal-laddning med hemgjord pizza och popcorn sen. Spekulationerna är i full gång här hemma och vi har lite olika favoriter. Själv håller jag stenhårt på Loreen men tror Danny kan utmana henne och en bubblare tror jag är Dead by April. Det värsta som kan hända är att Torsten Flink går och vinner. Då ska Jag ALDRIG mer titta på mellon…:-)

Dagens idag är de nya Swedish Hasbeens bootsen som kom igår. Till dem har jag byxor från Please som inhandlades på Tullhuset förra veckan. Såååå sköna och sådär lagom baggy. Jag har dem i strlk XXS och det är verkligen minsta storleken och det sägs att de töjer sig så jag är lite nervös att de ska bli för stora för de sitter redan lite löst i midjan…Toppen är ChillNorway Wind top från förra året och sjal Ester Elenora.

P1210346P1210348P1210350P1210354P1210355P1210356P1210364P1210357P1210358P1210359P1210360P1210363

Ha en fin dag, nu måste jag sätta lite fart här.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Fin du är coola boots passar verkligen please byxan!!! Visst är de sköna som mysigare fast inte :) känsla är mysbyxapå fast man är klädd gillar't !! Har dem i svart mina töjde sig inte märkbart endast lite i midjan perfekt häng då jag inte är fan av för mycket baggy!!!
    Ha en bra dag trots tidig start mello håller vi på Loreen vilken låt tjej wow ÄLSKAR LÅTEN !!! vinner Torsten el värre Ranelid HJÄLP då är det slutet på mello!!!
    Kram /Tina

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Tror aldrig jag kommenterat här trots att jag flitigt kikar in. Du har alltid så bra bilder tycker jag och ger så mycket inspiration. Denna kombo var bara helt och hållet super! Men vilken färg är det på Please byxorna? Jag har sett dem i vitt och grått men inte denna färg.
    Önskar dig en fin lördag!
    Kram Sofie A

    SvaraRadera
  3. Snygg vårfräsch outfit. Jag gillar den jättemycket. Ha en fin dag! Här kommer det att hejas på Loreen:)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag blir också suuper-nyfiken på brallorna - så coola, vill också ha!!! Vad heter modellen, färgen? Är det jeans eller mer chinos?

    Ha en fortsatt go helg!

    SvaraRadera
  5. Supersnygg outfit! Väldigt snygg färg på brallorna. Kram

    SvaraRadera
  6. Supersnygga! Och jag tycker dom sitter perfekt! Dom ska ju va baggy!!! KRAMAR och ha en fortsatt fin lördag!

    SvaraRadera
  7. Allt var ju bara så fint! Grattis till inköpen!

    SvaraRadera
  8. Slurp!
    Kram
    L8

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar