VivanDivan

VivanDivan

torsdag 8 mars 2012

Att kunna allt när man är sex år och bästa servicen man kan tänka sig

God morgon bloggisar! Igår satt barnen och diskuterade igen och de är så söta. De pratade om årstiderna och Felix fyller ju i början av augusti och vi har alltid sagt att han fyller på sommaren för det är ju oftast fortfarande sommar då men så hade fröknarna på förskolan sagt att han fyllde på hösten och det är ju kanske också lite rätt så det blev lite förvirrande för min son. Emilia skulle då förklara för honom.

 “Först kommer vintern när jag fyller (hon fyller ju i februari). Sen kommer våren, då fyller mamma. Sen är det sommar och då fyller pappa, E och du Felix och sen kommer hösten och då fyller ingen….Du förstår Felix, nu är jag sex år och då kan jag aaaaallting…”:-)

Kan ni minnas det? När ni fyllde sex år? Var det liksom en uppenbarelse då att ni visste allt? Kan inte jag minnas men det hade ju varit lite smutt :)

Dagens idag är klänning Odd Molly wunder underdress i grey, velourkofta ChillNorway Vienna Throw, jeans G-star och skor Friis & Co Roska boots.

P1210332P1210333P1210334P1210335P1210336P1210337

Nu måste jag också få berätta om en butik som har en service som heter duga. Jag var in på Tullhuset Living i måndags och hämtade en top de tagit hem till mig och passade då på att prova Please-jeansen som alla bloggar om. Fastnade för den beiga chinos-liknande modellen och de fick följa med hem i påsen. Igår ringde de från Tullhuset och informerade att de hade felmärkt mina Please-byxor och jag hade betalat 200 kr för mycket. Så nästa gång jag kommer in har de uppskrivet att jag ska få 200 kr rabatt. Är inte det service så säg? Vilka butiker annars skulle gjort så? Tullhuset Living fortsätter härmed att vara min allra bästa favvo-butik alla kategorier…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

11 kommentarer:

  1. Det kallar jag service :) visst är de sköna LOOVE THEM har ett par svarta det är ju så underbara som alla säger,precis som mjukisbyxor !! Fin som alltid du klär då i allt fina du !!
    Ha en bra dag
    /Tina

    SvaraRadera
  2. Alltså, vad då fylla på hösten?!

    I början av augusti är väl ändå inte höst, nog räknar man väl juni, juli o augusti som sommarmånader.

    Nä tala om för din gullunge att de har fel på dagis, han fyller visst på sommaren.

    Kommer inte specifikt ihåg just 6-årsdagen men har mycket minnen från när jag var liten. Julen innan jag skulle fylla 4 kommer jag ihåg väldigt väl för då fick jag 2 dockor och en massa kläder som min mamma gjort till dem.

    Jättehärlig service på tullhuset men så är du ju stammis där antar jag och de vet nog vem du är, annars skulle de ju knappas kunna kontakta kunden.

    Jag har faktiskt varit där en gång och det var mycket fint, även porslin och sånt som jag gillar.

    Ha nu en kanonhelg med familjen!

    Kraaaaaaaaaam

    SvaraRadera
  3. Jaaa du, är man 6 år, kan man ju det mesta. Så söt. Mitt lilla barnbarn på 2 år kan också det mesta. Man lär sig på dagis. Fina kläder och gulliga barn. Kram på dig från Eva L. i Blekinge.

    SvaraRadera
  4. Vad gulliga de är :) Men augusti är ju en sommarmånad om man ska vara petig även om den månaden råkar infalla på höst-terminen. Förstår att Felix blev lite förvirrad och vad gulligt att Emiliia ville ställa allt tillrätta :) Kram

    SvaraRadera
  5. Hej snygg kofta du har i dag.Undrar hur du hinner med all shopping-då menar jag inte nät butikerna- har du lång lunch,eller jobbar du inte heltid.Själv är så trött efter jobbet så affärer lockar inte alls.Bara mat butiken som man måste in i.Ha det bra Lena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, jag har inte lång lunch och jag jobbar heltid och lite till. Dock handlar jag ju det mesta på nätet. Mitt jobb ligger dock nästan granne med favoritbutiken och några minuters promenad till centrum så det går ju snabbt att bara svänga in efter jobbet eller på lunchen. Behöver man ju inte ha långlunch för. Sen är jag ruskigt effektiv när jag shoppar. Ofta vet jag redan vad jag är ute efter och orkar sällan prova.

      Kram
      /Vivvi

      Radera
  6. Haha.. Ja, så är det minsann att fylla sex år. Härligt. Då vet man allt om världen och lite till minsann. Kram

    SvaraRadera
  7. Jo, jag kommer allt ihåg när jag fyllde sex! Starkaste minnet var lite senare på hösten och en servitris frågade hur gammal jag var. Jag svarade sex och människan synade mig från topp till tå, hånskrattade lite och svarade - så liten som du är kan inte det stämma! Hetsade upp mig redan då, blev skitsur på kärringen, sa trotsigt emot henne och gick och skvallrade för mamma :-) Jodå, man visste nog ganska mycket då!

    vilken service i butiken - så ska det vara!

    Kramar

    SvaraRadera
  8. Måste bara få fråga igen, Hur länge fick du vänta på dina circle of trust jeans? Beställde mina förra lördagen och börjar bli lite nervös.. Är inte van att beställ nåt utanför Sveriges gränser, så vet inte vad jag ska vänta mig riktigt... Är så rädd att de kommit bort, har ju betalat en hel del för dem ändå :(
    Vora tacksam om du tog dig tid att svara :)
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ååå förlåt Tessan. Din fråga försvann helt då det händer en del just nu i mitt liv. Mina kom nog efter ungefär en vecka tror jag. Man kan nog dock få räkna med upp till två veckor utan att det blivit något fel. Du har dem säkert imorgon eller senast början av nästa vecka ska du se. Och de är ju ett seriöst företag vilket betyder att du antagligen får tillbaka pengarna om det verkligen skulle kommit bort.

      Lycka till och hör gärna av dig och berätta om du får dem :)

      Kram
      /Vivvi

      Radera
    2. Tack så mycket! Ditt svar lugnade mina nerver lite. Jag förstår absolut att du inte svarat tidigare då du har mycket annat att tänka på just nu och jag beklagar verkligen sorgen.
      Jag lovar höra av mig hur det går med leveransen och håller tummarna att de anländer imorgon :)
      Kraam

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar