VivanDivan

VivanDivan

tisdag 20 mars 2012

Ibland är jag känslig och tar åt mig helt fel…

God morgon bloggisar! Idag är huvudvärken bättre och ska snart iväg till jobbet. Igår fick jag ett par kommentarer som jag reagerade helt knasigt på och jag är inte sämre än att jag kan erkänna det. Ligger med hvudvärken from hell och tycker synd och mig själv och känner mig värdelös för att jag inte orkar jobba eller nåt annat heller för den delen. Så får jag en kommentar “vem passar barnen,när du är sjuk och din flicka har feber”.

I vanliga fall hade jag inte brytt mig och inte lagt någon värdering alls men igår triggade det igång en sån där irritation ni vet som man bara får när man inte mår bra. Sen kom en till liknande kommentar och det kändes som att hela världen tyckte jag var en dålig mamma som inte kunde ta hand om mina barn. Idag förstår jag att det antagligen inte var skribenternas mening och jag ber om ursäkt för mina lite snorkiga svar.

Sen var det faktiskt så bra att Emilia inte alls hade feber på söndag kväll och var jättepigg så vi beslutade att hon skulle få gå till dagis. Så så enkelt var det…(sen kan ni ju pika mig för att de ska vara hemma minst en feberfri dag och bla bla men hon hade ju nästan en hel feberfri dag på söndagen…)

Jaha, det var det. Så en dagens. Klänning ChillNorway Cloud Dress, sjal Ester Elenora Nina scarf och stövlar Minnetonka.

P1210458P1210459P1210460P1210466P1210462P1210467P1210463P1210464P1210465

Hoppas ni får en bra dag och en extra bra dag till er jag var snorkig mot igår. Förlåt mig!

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

9 kommentarer:

  1. No hard feelings :-) Ibland blir det lite fel, även från oss som kommenterar.
    Ha en bra dag, trots snöfall och kyla (i Stockholmsområdet i alla fall)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jag förstår din reaktion. Svårt att inte ta åt sig i bland.....
    Skitsnygg är du i vanlig ordning:) Kram

    SvaraRadera
  3. Klart man tar åt sig...hade jag också gjort.
    Kramar och ha en fin dag snygging!
    L

    SvaraRadera
  4. Morning snygging :) Springer förbi och lämnar en KRAM

    SvaraRadera
  5. Snygg klänning. Lite snorkighet är väl inte så farligt:)
    Skönt att du känner dig bättre idag.
    Kram/
    Berit

    SvaraRadera
  6. Vad snygg du är!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej! Jag brukar smygläsa din blogg. Med smygläsa, menar jag att jag läser men aldrig lämnar några kommentarer:) Jag tycker att du är väldigt vacker, och verkar vara en känslig tjej som vill ligga många till lags. Försök att inte ta åt dig av vissa knepiga kommentarer. Oftast är det ju så att bakom dessa kommentarer finns det en person med dålig självkänsla. Och genom att pika andra, mår personen liiite bättre bara för en stund. Du verkar vara en jättefin mamma!

    SvaraRadera
  8. Snygg Dagens!
    Och det är helt OK att reagera på kommentarer. Ibland blir formuleringarna tokiga när man kommenterar och ibland är det ju faktiskt någon som vill "att det ska kännas".
    KramKram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar