VivanDivan

VivanDivan

tisdag 27 mars 2012

Timeout eller Pointers? Vilken är snyggast?

Godmorgon bloggisar! Idag är det “vobbning” som gäller då Felix haft jätteont i örat inatt och bara gråtit och vi har knappt sovit alls han och jag. Febern är borta och det verkar lugnare i örat idag. Vi kör på med alvedon och nässpray så är han säkert kry fort men usch vad jobbigt det är när ens små har ont. Man skulle ju göra allt föra att byta med dem….

Jag behöver lite hjälp med smakråd igen. Jag spontanbeställde Odd Molly Timeout wrap cardigan i chalk efter att jag insett att jag ville ha en ljus kofta till sommaren och älskar min grå som jag redan har i den modellen men så nu när jag fick den är jag lite osäker på om jag ska byta den och ta en modell som jag inte redan har…är dessutom lite sugen på den apricot-färgen som finns på Odd Molly pointers long cardigan…

Så vad tycker ni? Behålla timeouten i chalk eller byta till Pointers i apricot? Eller timeouten i apricot eller pointersen i chalk? Ja, det är frågan….?

415_75ef498b45562_119cfed022-bigpointerslongcardiganApricottimeout wrap chalk

Jaaaa, såna I-landsproblem man har….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

18 kommentarer:

  1. Ja det var ett svårt val, jag har timouten i chalk och gillar den då den är användbar till mycket men apricot är väldigt snygg färg på sommaren och pointellen i apricot är väldigt fin ! Mitt svar blir nog att det beror på vad du vill kombinera med? Hoppas han kryar på sig den lille! kram

    SvaraRadera
  2. Behåll Timeouten säger jag som är alldeles kär i min ljusa :) Jag tycker att den är roligare i modellen.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Visst är det jobbigt när de små är krassliga. Lea har hållt låda inatt hostig och hes. Jag är inte tokpigg idag. Jag röstar på ny färg, vet dock inte vilken modell. Kanske den första om du redan har den andra. Tycker i alla fall att färgen känns mer somrig och varm än chalk.

    Ha en bra dag!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Hihi - ja, det er de store problemer vi har her i I-landende :)))
    Jeg har aldrig prøvet Timeout Wrap'en, men jeg synes den ser lidt rodet ud - altså hvis jeg skulle forestille mig selv med den ;)
    Jeg ELSKER min Pointers Long cardigan, og synes den er god fordi den også er pæn når den ikke er bundet. Det synes jeg ikke Wrap'en er.

    Kram :)

    SvaraRadera
  5. Röstar på pointellen - ljuvlig nyans till dina färger!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Älskar mina wrapar som jag tycker är fina till allt! Har en Pointers long i grått som jag inte får till det riktigt med men tror att den kommer användas mer i sommar med bara klänning eller linne under. För de är fina båda två. Och du kommer vara supersnygg i vilken som :) Kram

    SvaraRadera
  7. Vilka besvärliga spörsmål eftersom du är fin i vilket som:)

    Surt med böter

    Kramar

    SvaraRadera
  8. Hej, jag röstar på pointelle long cardigan ftersom du redan har en Timeout wrap. Jag älskar min pointelle och personligen tycker jag om när koftorna går ner över baken.

    SvaraRadera
  9. Bägge är skitsnygga!!
    Kram V

    SvaraRadera
  10. Hej Vivvi! Undrar om du vet var jag kan få tag på en Odd Molly Tadaa long dress i silky purple?
    Kram Viktoria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Jag har en Tadaa long dress i silky purple stl.2 som jag ska skicka tillbaka till FOLK. Om du vill kan du köpa den. Hör av dig ikväll isf. marieskoog65@gmail.com

      Hoppas det är ok Vivvi! Kram

      Radera
    2. Visst är det ok :-) Bara kul om nån annan kan svara när jag inte har svar. Men jag vet annars att den finns på Mathilde.
      Kram
      /Vivvi

      Radera
  11. Jag tycker faktiskt Pointers är stået vassare måste jag säga. Har en Time-out också, men Pointers är ljuvliga! Kram

    SvaraRadera
  12. Detta var svårt... Hm... Jag röstar nog på Pointers. Fast tycker nog att Timeouten är snyggare till byxor... Konklusion blir då alltså: ja tack, både och :-D

    Vad snällt med erbjudande om Tullhus-tittande! Om du ändå är där nångång får du gärna se på priserna, det jag har funderat på är den korallröda med stora, lite mörkare stjärnor eller korallröd med små, beige stjärnor.

    Kram!

    SvaraRadera
  13. Ser dig ibåda och de är ljuvliga båda två men tror pointell apricot kommer bli kanon på dig..med nåt mörkare byxa el ljusa slitna jeans ett linne el bara en ljuv enkel klänning under...röstar på den modellen du ej har i garderoben !! !

    Sur med böter skönt att lillprinsen är bättre hoppas inte på nåt bakslag !!

    Kram !!!

    SvaraRadera
  14. Varning för noppriga plagg! Jag har köpt en pointers v-neck topp som är av samma kvalité som pointers long och kort (har denna också) cardigan. Efter att ha använt v-neck i endast två gånger så blev den filtig och nopprig på bröstet mot armarna. Blev besviken på kvaliteén och den korta livslängden. Har reklamerat plagget. Väntar nu på svar från Odd Molly. /Kristina

    SvaraRadera
  15. Svårt val det där. Jag gillar båda, men tänk på vilken färg du önskar mest kanske?
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar