VivanDivan

VivanDivan

onsdag 7 mars 2012

Puppa silk patchwork wrap, vill du dela glädje och sorg med mig?

God morgon vänner! Just idag känns det lite sådär men det går stadigt framåt. Tänkte på det också att ni kanske inte alls vill läsa om mina sorger eller när det händer hemska saker i mitt liv. Ni kanske tycker att det kan hon väl hålla utanför bloggen. I bloggen vill vi se outfits och feelgood….

Nu är det så att jag kan inte göra så. Bloggen är min ventil och jag måste få skriva om jag är ledsen eller glad. Om det hänt något jättekul eller om det hänt något tråkigt. Mesta delen av livet är ju grå vardag men så ibland händer saker, bra och dåliga som påverkar en något oerhört. Saker som kläder och mode blir liksom helt betydelselöst i kontexten. Förstår ni vad jag menar? Jag är en otrolig känslomänniska och har väldigt svårt att dölja mina känslor. Har alltid varit väldigt öppen med mina känslor och det har ju både sina för-och nackdelar men det är ju så JAG är och den här bloggen är ju en del av mig så ni får nog stå ut med att det ibland kanske inte alltid är rosor och livet är underbart. För det är det ju inte. Livet går upp och ner för oss alla. Vi har väl alla varit på botten någon gång för att sedan komma upp till toppen och allt är rosenrött.

Så vill ni dela glädje och sorg med mig?

Och min filosofi är att:

“Man kan aldrig riktigt njuta när man är på toppen, om man inte varit nere på botten….”

I fredags hände dock något väldigt kul innan allt elände i helgen. Jag hittade min absoluta drömtunika ever! Odd Molly Silk Patchwork wrap. Fick den till ett jättebra pris på Tradera och igår kom den hem. Den var i sååå fint skick och vackert inslagen. Storleken är 0 och den sitter som en smäck. Man blir glad av den även om jag just nu inte känner glädjen att uppskatta ett vackert plagg….

P1210314P1210315P1210316P1210317P1210318P1210324P1210325P1210326P1210327P1210328P1210329

Den här kommer aaaaldrig lämna mig. Sååå fin och den känns både glad och vårig och jag älskar den…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

11 kommentarer:

  1. Klart att jag vill dela livet med dig! Det är ju så det är......
    Och puppan är underbart fin.
    Ha nu en go dag och här kommer en varm varm kram!
    <3

    SvaraRadera
  2. Hej Lilla fina du!
    Snygg o fin som alltid!!!
    Jag läser bara i bloggar där jag märker
    att hjärtat är med.
    Dvs när man visar sig så som livet är
    vackert, ledsamt,härligt och roligt och givet: ibland väldigt sorgligt.
    Feelgod-bloggar är så tråkiga, jag får en känsla
    av att det är Produktplacerings-Tänk som
    ligger bakom,det kan jag klara mig utan!
    Fortsätt att vara den du är så hänger jag kvar
    Kram

    SvaraRadera
  3. Wow så fin klär dig fantastiskt boheme chick men ändå tuff rockig GILLAR !!! Såklart du skriver om hur du känner dig glad som ledsen som att ha sorg likväl som va sprudlande glad!! Feelgoodblogg tycker iaf jag ska innehålla hur livet ska/ kan vara och det är definitivt inte på topp jämnt utan en bergochdalbana med mot/framgångar hela tiden !!!!
    Håller med dig i ditt ordspråk stämmer verkligen !!! Ta hand om dig å de dina !!!
    Styrkekramar ♥
    / Tina

    SvaraRadera
  4. Jag är med i mina medmänniskors med och motgångar! Livet är ju som det är, tror det är bara dumt att hymla med det. Ja, du vet, själv är jag ju väl medveten om det just nu, så jag är lite extra blödig för det som inte enbart är glättigt. Kram Milla

    SvaraRadera
  5. Puppan är underbar, ett konstverk och signumplagg helt klart. Självklart vill jag vara med i både med- och motgång. Det gör ju att bloggen känns äkta och personlig. Rena mode-bloggar följer jag knappast. Det läser jag hellre om i tidningar.

    SvaraRadera
  6. Grattis till den fina wrapen! Var rädd om den! Har min fortfarande kvar sedan den kom, den är fantastisk!
    Självklart skall du skriva så som du känner! Vare sig det är glädje eller sorg, det är ju så livet är.. Upp o ner, sedan upp.. Var rädd om dig!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jag vill dela glädje och sorg med dig. Som Lingon sa: "det är ju så det är". Jag läser sällan enbart "feel good" bloggar för då tror jag att mitt liv är helt kasst och tänker att hur ska jag kunna leva det perfekta livet?

    Stor kram

    SvaraRadera
  8. Life is made up of good, bad, funny and sad. Since your blog reflects your life it should contain all of these elements in order to show the genuine "you". I enjoy visiting blogs by real people not fantasy. You my dear friend, have shown us your beauty inside and out.
    My goodness, you are spectacular in the very gorgeous Puppa Wrap!
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  9. Klart jag vill dela sorg och glädje med dig. Jag har sagt det förr och kan säga det igen. Jag tycker inte om bloggar där allt flyter på rosenröda moln. Barnen är änglar och inget går fel. Det är att dela lite av allt som är feel good för mig.
    Kram fina!

    SvaraRadera
  10. Du är jättefin och grattis till ett bra köp! Så fruktansvärt det som hänt , en ung människa, ofattbart! Jag är givetvis här, livet är upp och ned. Du väljer själv vad du skriver om i din blogg och vad som är rätt för dig då blir bloggen bäst! kram kram!

    SvaraRadera
  11. Klart du måste få skriva vad du vill i din egen blogg. Oavsett om det är glädje eller sorg. Jag föredrar bloggar där det är som det faktiskt är i verkliga livet.

    Du är för övrigt skitfin i wrapen!

    kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar