VivanDivan

VivanDivan

fredag 9 mars 2012

Orolig för mitt paket…

God morgon sötisar! Idag är det fredag igen och jag tycker det känns som den här veckan är den längsta i hela mitt liv faktiskt. Vill liksom aldrig bli helg och dagarna bara segar fram. Kan ju bero på det som hände förra helgen men ändå. Man tycker att veckorna far fram i ett rasande tempo annars men usch vad dagarna varit lååååånga den här veckan…

Jag börjar bli riktigt nervös för mitt paket från Deepfling som jag väntar på har fortfarande inte kommit. Beställningen gjorde jag den 7e februari och det är ju en månad sen. Finn ingen uppdaterad tracking-info efter den 8e februari. På Deepfling har de anmält det till USPS och de har tydligen 1-2 veckors handläggningstid men nu har det gått två veckor sen anmälan. Buuuuhu, jättefina saker som jag verkligen ville ha. Om paketet skulle vara borta har i a f Deepfling lovat full återbetalning men jag ville ju ha sakerna i paketet….:-(

Håller tummarna nu nån vecka till sen får vi se vad som händer…

Dagens idag är nog min absolut skönaste favvo-klänning ChillNorway Agat dress. Tog dessutom fram mina Minnetonkas för våren (även om det igår snöade en del här hemma).

P1210344P1210339P1210340P1210338P1210341P1210342P1210343

Ha nu en fin fredag och ladda riktigt för fredagsmys ikväll. Det ska jag göra…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Usch vad jobbigt med paketet! Min Opulent snurrade runt i nästan 2 veckor och på stämplarna kunde jag se att det bla varit i Östersund :o)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas paketet kommer till rätta snarast, själv har jag haft tur med alla Deepfling leveranser.

    BTW, är det någon som vet om Provrummet har problem, ingen vårkollektion lanserad och jag har inte fått nyhetsbrev på evigheter, är de på fallrepet ??

    SvaraRadera
  3. Hej Vivvi! Härlig outfit idag! Du kan uppdatera till salu inlägget att min Ceremony är på väg till USA! Inte en enda intressent.. Trevlig helg!
    Kram Viktoria

    SvaraRadera
  4. Anonym: Jag mailade provrummet och frågade för jag tänkte på samma sak men då sa de att runt 5 mars skulle nyheter komma in men det har det ju inte gjort....

    Vivvi: Mitt paket fr huset kom igår, jag betalade det i början på febr och de hade gjort anmälan till USPS som inte visste ngt, tyvärr visade det sig att det fastnat i tullen och lagt på ORDENTLIGT med tull :( sen släppte de det och det kom som sagt igår.

    Lena

    SvaraRadera
  5. Men vad jobbigt med paketet. Hoppas verkligen det dyker upp. Det är inte det samma med pengarna tillbaka när man sett fram emot paketinnehåll i stället. Kram

    SvaraRadera
  6. Det kommer säkert fram! Jag hade ett paket därifrån som var "borta" över en månad. Det visade sig att det bara hade tagit extremt lång tid på norska tullen. När det är spårbart kommer det alltid fram till sist!

    Kramar

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar