VivanDivan

VivanDivan

torsdag 9 juni 2011

Emmaoclothing

God kväll sötnötter! Hur har ni det i värmen? Fortfarande inte tillstymmelse till svalare väder eller åska här. Man ska väl egentligen vara glad och nöjd över det men när man haft huvudvärk i flera dagar och mår allmänt dåligt av värmen är det inte kul.

Har varit en kaotisk vecka men nu kom i a f T hem igen och han var efterlängtad. Dels stressen över Felix, sjukbesök, värme, pussel med det mesta som ensam förälder hemma och dels för att vi saknat honom också förstås :-)

Nu är han tagit ledigt imorgon så barnen får vara hemma och mysa med sin pappa medans jag åker till jobbet. Veckan har i a f gått superfort, redan fredag imorrn ju. Nice med helg och lite skattepengar på kontot kanske :-)

Jag har nu läst i flera “storbloggar” om en webshop som säljer handvirkade kläder Emmaoclothing heter den och vad mycket fint. Hade nog aldrig varken upptäckt eller vågat beställa om jag inte sett fler bloggare visa upp plaggen. Skulle vara upp till 25 dagars leveranstid och nånstans i mitt huvud har jag fått för mig att jag läst att de skickar från Sydafrika eller liknande. Var inget byte eller returrätt och det är ju lite läskigt men passar den inte får jag väl sälja den här i bloggen eller på Tradera :-)

Jag chansade i a f ikväll och klickade hem denna

7301556-origpic-147134

Superfin som modellen har den men jag kan tänka mig att ha den över jeans också. Skulle bara vilja hitta ett liknande skärp till. Var ju såååå snyggt… Och inte dyr var den heller. Ca 500 kr och då är den handvirkad….

Vad tycker ni?

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. På mig skulle den där fina saken se ut som ett kassler-nät, du däremot skulle bli snyggast i stan i den:) Köööp! Kram

    SvaraRadera
  2. Nej men å nu ska jag kika :)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Å gode gud vad snygg!!! Detta måste kollas in;) Tack söta Vivvi för tipset!=)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  4. Linda: Hi hi, det tror jag inte alls :-) Klickad är den

    Frösötös: Gör det :-)

    Adela: Ja, hon har en hel del snyggt! Varsegod

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Första gången jag är inne på din blogg, men sett dig kommentera lite då och då så nu blev jag nyfiken. Superfin blogg och precis så G-star tillsammans med söta Odd Molly det gillar jag. Denna handvirkade klänning tunika eller vad man skall kalla den är sååå sötfräck. Jag vill också ha:) Tur jag tittade in.
    Ha en härlig helg.
    Hälsn Berit

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar