VivanDivan

VivanDivan

lördag 4 juni 2011

Blir man inte bara såååå partysugen när vädret är såhär?

God eftermiddag. Vi har precis kommit hem efter en dag ute vid Dalälven med Triatlon på schemat. Cykling, kanot och löpning i två-manslag var det och vi kände som jag skrev i förra inlägget fler som var med. Har flera gånger tänkt vara med själv men det har aldrig blivit av. Solen har strålat och det har varit underbart skönt. Lite blåsigt när vi kikade på kanotdelen men annars toppen. Avslutade med en fika tillsammans med vänner som bor därute som vi inte träffar så ofta och det var jättetrevligt. Blev visst också så att vi blev lite partysugna både jag och T så ikväll åker vi in till ett par andra kompisar på lite fest. Tur att snälla farmor och farfar finns som gärna ställer upp och är barnvakt. Så nu ska jag rota igenom garderoben och hitta något att ta på mig. Brukar nästan alltid vara roligast när man får såna här infall att gå ut.

Dagens idag blev shorts och linne BikBok och skor Scorett. Emilia i linne från Diesel och kjol Meandi. Felix skymtar med linne Molo och badshorts från förra året från Lindex som åkte på nu när vi kom hem.

P1110950

P1110956P1110954P1110952P1110951P1110949P1110948

Ha en riktigt fin lördagskväll sötnosar

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Så snygg du är! Och håller med, man blir partysugen av sånt här väder :-) Men just idag har vi sagt ja till att vara barnvakter, så här sitter vi och bloggar Lyckotrollet och jag. Får sätta oss på balkongen om en stund.

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Vilken rolig dag ni har haft :) Hoppas kvällen blir lika bra.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hoppas ni får en riktigt kul kväll! Ska bli kul att se vad du valde för partyoutfit! Vi hoppas på barnvakter nästa helg. Då blir det nog shopping på Freeport och någon kul kvällsaktivitet!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Låter som ni haft en kul och aktiv dag! Jodå, jag blir allt partaj sugen när vädret är så bra.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Attans läckra skor! Och visst blir man lite sugen på partaj i det här vädret! Kram!

    SvaraRadera
  6. Oslotiger: Visst blir man :-) Hoppas ni fick en bra kväll som barnvakter:-)

    Frösötös: Ja, det har varit bra. Kvällen blev också kul men det betalade sig igår...:-)

    Viveca: Tyvärr hann jag aldrig ta några partyoutfit bilder men det blev Odd Molly Silk sleeveless klänning, svarta strumpbyxor och svarta skor. Hoppas ni kommer iväg nästa helg :-)

    Hilde: Jo, vi har haft toppen. Konstigt det där att man blir sugen när vädret är såhär men det är ju så :-)

    Linda: Tack, gamla som gatan men sköna som få :-) Party är toppen när det är fint väder, lite grillning ute på nån terass någonstans. Toppen .-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar