VivanDivan

VivanDivan

onsdag 22 juni 2011

PompDeLux, Fransa Kids och Nova star…packning…check…

Halloj igen! Idag sprang jag på stan för att hitta midsommarstass till Felix. Blev ett set från Fransa Kids (shorts, t-shirt och shorta), luvjacka Nova Star och hans kommentar när han tittade i påsen: “Vart är mina kläder då? Det här är väl till Emilia!”. Undrar varför….

P1120412

Jag tyckte det var jättetufft och när han såg att det var en motorcykel på tishan så var det ok fast det var rosa. Smile

P1120413

Sen hämtade jag ut ett paket från PompDeLux också. Sååå himla fina barnkläder har de. Fick dock mail idag att webshoppen är stängd under sommaren men gå gärna in och kika i augusti/september då höstkollektionen kommer.

Set med söta, tunna baggybyxor med fjärilar och linne till Emilia

P1120414

Och en söt klänning som var ännu finare på

P1120415

De hade fotbollströjor vilket gjorde Felix helt överlycklig. England och Argentina + ett par shorts.

P1120416

Nu känns det som barnen är välförsedda i sommar. Lite linnen och någon mysdress behöver de dock till kalla sommarkvällar. De ska också få välja varsin ny badstass har jag lovat.

Ha nu en fin kväll. Imorgon far vi till sommarstugan ända tills på söndag och jag jobbar nog bara halva dagen för att hinna hem och packa klart. Grannen ska bo hos oss och ta hand om kissekatterna så det är ju skönt.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Åh vilken fin luvtröja!! Älskar färgen! Var köpte du den? Gillade de rosa tröjorna också, tyvärr så skulle jag aldrig få på min 6-åring dem =(

    SvaraRadera
  2. Vad fina dom ska bli:) Kram!

    SvaraRadera
  3. Sötaste barnkläderna och du själv är så grymt snygg i allt du visar! HM klänningen längre ner var ju toppenfin! Beställde den...ha ha nu lurade du mig till det. Tyvärr var det snygga bruna skärpet slut...;)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  4. Superfina köp till barnen vännen!!!!!


    Kram finaste

    SvaraRadera
  5. Marita: Luvtröjan köpte jag på en butik i Västerås som heter Slitage. De har även en webshop. Testa där...Han gillade faktiskt det rosa som tur var :-)

    Linda: De var faktiskt jättesöta om jag får vara lite partisk :-)

    Adela: Tack söta! Förlåt att jag lurade dig :-) Men du kommer blir sååå nöjd och du kommer bli top notch i den klänningen

    Mia: Tack fina

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar