VivanDivan

VivanDivan

onsdag 8 juni 2011

Har ni förbokat Odd Molly pre-fall? I confess…

Måste bara fundera lite kring det här med förbokningar. Runt om i bloggarna har det senaste dagarna talats en del om Odd Molly pre-fall kollektion som kommer i början av juli. Idag släppte Odd Molly bilder på hemsidan och over-there på Deepfling och Full Circle Star t ex kan man nu förboka sina ex.

Jag brukar inte vara mycket för det där med förbokning. Tycker det bara är stressande och jag vill inte bestämma mig så snabbt vad jag vill ha. Vill liksom kika runt lite i butikerna och i bloggarna på fina provningsbilder och först då brukar jag hitta mina favoriter. Var dock lite nyfiken för jag har inte sett så mycket bilder på vad som kommer så imorse innan jag for till jobbet kikade jag in på Deepfling BARA för att kika. Pyttsan, trodde jag ja. Kunde faktiskt inte låta bli att förboka en fining. Den fanns bara kvar i ett ex och i min strlk och jag föll verkligen för den. Dessutom är ju dollarn så låg att ska man köpa något så är det ju de lite dyrare plaggen och denna kommer nog bli lite dyr här så What the f…jag bröt mot min egen regel att aldrig förboka.

Så nu har jag erkänt det också….

Den här blev det i a f. Sen får man ju hoppas att allt går ok och att lagersaldon och sånt stämmer tills det är dags i början av juli…

#763 multi anglaise ltd tunic white

763 multi anglaise ltd tunic white763 multi anglaise ltd tunic white_back

 

f11_763-white_2

Tyckte den var bara såååå söt….

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Jag sitter på fingrarna :o) Har haft en grej i varukorgen 3 gånger och sedan tagit bort den. Hur galen får man bli???? Ja som du märker har jag inte kommit i säng än ;)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ha ha - har nu gjort PRECIS samma sak! Skulle absolut inte förboka, men hur svårt var det att bryta det löftet... Ja, ja, tur man inte är perfekt ;-)

    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Jag registrerade mig på Deep Fling igår bara för att jag var så sugen, men hittade faktiskt "bara" din vackra klänning och en grej till som jag gillade mycket! Klänningen får jag köpa på typ 90% rea istället, tror jag, men jag erkänner att skattepengarna bubblar på kontot! :) Blev ingen förbokning för mig iaf!
    Kram!

    Ps: Hur väljer du storlek när du förbokar och inte vet hur kläderna sitter??

    SvaraRadera
  4. Frösötös: Hi hi, ja visst är det svårt när det rycker i klick-nerven :-)

    Oslotigern: Hmm, ja det är tur det

    Viveca: Nej, hittade faktiskt inte heller mycket som jag fastnade för i pre-fall. Tänkte också att skattepengarna måste ju användas hi hi. Jag chansar alltid med storlekarna. Går lite på känsla på liknande modeller. Har nog inte varit med om alltför stora felberäkningar. Tar för det mesta 1or om jag är osäker. Ibland kanske en 0a skulle suttit bättre men det man inte vet lider man inte av :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar