VivanDivan

VivanDivan

onsdag 8 juni 2011

“Du ska kjia mig på jyggen mamma!”

God morgon vänner! Inatt har det inte varit mycket sova. Hade huvudvärk av inte denna världen och inte blev det någon åska heller. Dessutom har jag legat och kliat min son på ryggen hela natten. Han fick någon sorts värmeutslag igår och hade sån klåda stackaren. “Du ska kjia mig på jyggen mamma”. Mmmm, säger man halvdöd och så är det bara att klia. Låg nog och kikade på varenda deckare som går på nätterna. Sen vaknade både jag och Felix före halv 5 imorse och Emilia strax efter trots lite sömn. Emilia höll sig vaken hela fotbollsmatchen igår (Sverige-Finland) och det gick ju bra. Var riktigt underhållande med mycket mål. 5-0 till Sverige för er som inte såg :-)

Dagens idag blev klänning Odd Molly Livingloving i lite blue strlk 0, skor Scorett och kofta Only.

P1120010P1120011P1120009P1120008P1120005P1120006P1120007

Ha en fin dag och hoppas ni slipper åskan. Jag misstänker att det kommer åska och regna hemma hos mig bara för att jag hängde ut tvätt imorse.

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Snygging säger jag också! :o)

    SvaraRadera
  2. Fina fina du! Här ska bli skitväder - så klart - jag ska till frissan för första gången sedan februari :o)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vad snygg du är i den klänningen. Känner ett nytt ha begär tror jag:) Jag får nog shoppa från äldre kollektier då pre-fall inte är för mig.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Å den är så fin! Måste ta fram min för säsongen :-) Verkar som vi har ganska mycket likt i mollyroben!

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Du ser inte ut som en dyngtrött småbarnsmamma, snarare som en somrig variant av en Top-model:) Den där klänningen är så fin, en riktig klassiker.

    Å du, åskan behövs mot huvudvärken. Min satt som en hjälm på den trötta skallen tills knallen och regnet kom- guuuuuu´vilken lättnad (känns f ö som en kärringåkomma, åskskallevärk)

    SvaraRadera
  6. Hej snygging! Du får nog anstränga dig lite mer för att se trött ut ;-) Jättefin i den klänningen och tack för att du påminner mig att använda den i sommar.

    KRAM//Lina

    SvaraRadera
  7. Tack snälla underbara ni. Sånt behöver man när man är så sliten som jag var....

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar