VivanDivan

VivanDivan

onsdag 22 juni 2011

Sånt fint fynd att jag blir så glad :-) Odd Molly Avalon Tunic

God lunch alla vänner därute i cyberspace. Var lite stressigt imorse så jag hann inte blogga innan jag åkte till jobbet så jag kör en liten lunch-kik-in istället. Igår när jag kom hem från jobbet var jag helt slut. Jag lade mig en stund på sängen och läste tidningen och somnade förstås. Fick vara ifred och sova i över en timme innan barnen och T kom infarande. De hade varit ute och hoppat studsmatta och badad i grannens pool. Hur mosig känner man sig inte då då när man vaknar sådär efter att ha sovit på kvällskvisten? Blä, var ju bara att göra sig iordning för natten och krypa ner i sängen igen. Tog en liten bloggenad men orkade knappt det.

Jag behöver VERKLIGEN semseter just nu känner jag. Har liksom ingen ork till någonting. Helstressigt på jobbet, mycket att fixa hemma mm och bloggen får lida lite liksom kommenterandet hos er andra. Hemskt ledsen för det. Men förhoppningsvis en låååång vecka kvar och sen några dagar vecka 27 och sen kanske jag kan få semester. Ska bli sååå skönt….

I fredags gjorde jag ett superklipp. Spontanklickade hem en helt ny Odd Molly Avalon Tunic på Tradera för en spottstyver och i måndags kom den. Supersnabb säljare och jag fattar inte att jag inte tänkt på denna tidigare. Såååå himla fin ju och påminner om mina älskade Wigwams…Den har redan blivit en favorit och jag känner mig så somrig och fin i det vita tunna bomullstyget men ändå skön nu då det inte är så varmt med den lite längre ärmen. Toppenfin enligt mig. Storleken är normal tycker jag. Har en 1a men en 0a skulle nog funkat för den är rätt vid. Dock är ärmarna väldigt smala. Jag har ganska spinikiga armar och ändå sitter den lite tight.

Till den har jag bara vita jeansleggins från Vila (Pieces) och skor Swedish Hasbeens for H&M.

P1120406P1120405P1120404P1120403P1120402P1120401P1120399P1120400P1120398P1120397

Ikväll hoppas jag på ett annat paket med ett Traderaklick. Också ett fynd men vad visar jag när jag fått det. :-) Ska även hämta ut ett paket med lite kläder till barnen från PompDeLux-rean. Såååå fina barnkläder har de?

Efter jobbet måste jag hitta en midsommarstass till Felix. Emilia har ju sin Ester Elenora klänning som jag tänkte ha lika. Sen måste det handlas lite annat också innan helgen. Phuuu vad mycket jag har att göra. Nu har jag inte tid med er längre. Back to work Smile

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Den är sååå fin - har använt mina jättemycket. Dock är din vita ännu somrigare och finare. Blev lite sugen på en till ;-)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. SÅ VACKER DU VAR I DENNA! Passar dig perfekt, speciellt om du har smala armar. Har sålt min vita och har bara den gråa kvar just pga av ärmarna som var aningen för tajta för min smak i just den vita.
    P.S. Tack för tipset fina du!
    KRAM!!

    SvaraRadera
  3. Jag har den i grått och ääälskar den verkligen. Den vita funkade inte pga smala ärmar tyvärr :-(
    Men den är supersnygg på dig!
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Jättefin på dig. Det är en prestation att få en Odd Molly att se cool ut. Heja, dig:)
    Jag vill ha en jag med, fast jag ser ju inte cool ut själv utan mer söt,söt och då blir det ju inte samma grej, synd den är verkligen super på dig.
    Ha det gott och trevlig midsommar.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Oslotigern: Ja, visst är den. Jag är också sugen på fler. Har trivts sååå himla bra i min idag....:-)

    Odd Molly-holic: Tack fina! Det är ju väldigt knepigt det där med att Odd Molly envisas med att göra så smala ärmar. Jag vet ju att jag har riktigt "spinkiga" armar och ändå sitter den tight. Och att det ska skilja på olika färger av samma modell...Skumt...

    Nadia: Skumt om det är olika på olika färger. Tack snälla du

    Berit: Tack snälla. Vad rar du är :-) Tror du nog också skulle kunna se cool ut. Själv kämpar jag för att se mer söt ut hi hi...

    Kram fina ni
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar