VivanDivan

VivanDivan

måndag 27 juni 2011

Bizarr dag, jag tror jag vill ha en….

God kväll! Idag har det varit en riktigt bizarr dag. Jag kan inte avslöja sådär ingående vad det handlade om men det hände två av varandra oberoende saker som egentligen hör ihop. Äsch, jag kan inte förklara närmare men det är absolut inget tråkigt, faktiskt lite kul men också väldigt skumt…:-) Har ni varit med om såna där konstiga saker som händer och man börjar fundera på om det är ödet eller vad?

Idag var jag in på fina Leopold & Blom i Västerås och provade lite reaplagg. De har inte bara rea på våren och sommarens kläder utan har även kvar godbitar från hösten. Bl a Odd Molly Ninotcka dress. Den har jag inte alls tittat åt förut men den var ju riktigt fin på. Tänkte med ett smalt skärp i midjan kanske och Jeffrey Campbell pjucks. Jag tror nästan att jag vill ha en, men borde inte för jag behöver verkligen inte ett enda plagg till i garderoben förrän jag tar mig i kragen och rensar ut lite.

OddMollyNinotchkaDressVPOwder

Jag fick i a f hem två paket med reafynd som jag tänkte att jag visar en annan dag. Nu ska jag gå och natta mina små troll. Vi räknar verkligen ner dagarna nu till semester. Och värmeböljan är på väg såg jag på vädret idag också. Härligt härligt. Nu ska vi ha sommar….

♥Puss & Kram♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Ninotcka är verkligen snygg. Jag hade den hemma ett tag men sålde den då jag aldrig använde den. Som du beskriver det kommer det att bli en kanonkombo.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Bäst du skyndar dig att rensa :-) Apropå din kommentar hos mig - Cypress dress finns kvar i 1 på Shirtstory till reapris om du är sugen :-)

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Hilde: Ja, den var superfin. Måste verkligen hålla mig i skinneet nu :-)

    Oslotigern: Daaa, är ju så svårt bara. Tack för tipset om Cypress dress. Nu får jag ju nya habegär ha ha

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar