VivanDivan

VivanDivan

onsdag 15 juni 2011

Såhär har jag det på toaletten…jag är sjuk…SALT och Jeffrey Campbell väntan…

God kväll bloggisar. Blir lite blandad kompott i kvällens inlägg. Jag har under eftermiddagen känt mig allt risigare och på vägen hem hade jag full värme på i bilen och hade ändå sån frossa att jag skakade. Normalt? Not very much! Jag har alltså feber och dunderförkyld. Jäsiken om man ska bli sjuk till helgen, jag som ska anordna tjejfest och allt…

Måste också be om ursäkt att jag är grymt dålig att läsa och kommentera just nu. Jag loooovar att ta igen det när jag blir piggare och jag har inte glömt er vänner….

När jag sitter på toaletten mina vänner så kan jag avslöja att jag sällan får vara ifred. Inte någon idé att låsa för det är mer stressande att barnen står och rycker i dörren eller katterna krafsar till vansinne så det är lika bra att ha cörren på vid gavel till Ts förtret som tycker man ska låsa in sig när man typ borstar tänderna. Ska han säga som alltid får vara ifred :-) Kunde inte låta bli att ta den här bilden med mobilkameran när jag satt där nyss…(ja, jag har mobilen med mig för på toa är bästa sättet att fördriva tiden att prata i telefon :-))

DSC00715

Ja, ni ser vad det illustrerar ha ha…är nog lite sjuk i huvudet ändå…

Nu till något annat. Måste rekommendera den andra filmen jag hyrde i söndags och såg slutet på igår. Den var faktiskt riktigt bra.

salt_002_2

SALT med Angelina Jolie. Hon är ju bara såååå snygg och en himla duktig actioin-skådis. Grymt cool tycker jag…

Jag orkar verkligen inte prova det om var i det lilla paketet idag för nu ska jag krypa ner i sängen och dra täcket lååångt över huvudet och hoppas jag blir frisk tills imorgon. Så den karamellen suger jag på tills imorgon men någon av er hade en väldigt bra gissning.

Vad gäller klänningsfunderingarna som jag behövde hjälp med igår så är jag för tillfället inte ett dugg sugen att gå ut överhuvudtaget så vi får se hur det blir med det. Väntar på ett par sååå coola skor från Smartgirl också som jag hade tänkt ha till. Tror ni de hinner komma om jag fick ett mail imorse att de var skickade...

905015-0014

Foxy Shoe från Jeffrey Campbell. Visst är de lite coola? Smile

Sov gott vänner så hörs vi förhoppningsvis imorgon

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

11 kommentarer:

  1. Krya på dig gums och tack för hjälpen!!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Krya på dig! Fin katt, har också en Birma som bor hos min mamma:-)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag ska också ha Birma när jag väl skaffar katt igen tror jag:) Krya på dig stackare!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ha! ha! Känner igen mig så ang. toalettbesöken :) Hoppas en massa nattsömn får dig på banan igen imorgon! Jag har också åkt på en förkylning, men jag vågar nästan tro att den är på tillbakagång efter ett dygn... Skorna är inte bara lite coola, utan faktiskt väldigt snygga och smakfulla trots att de är riktigt coola, tycker jag!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Haha... vilken asskön toalettbild! Me like som attan!
    Håller alla tummar och tassar att du kryar på dig snabbt. Och så kickar jag över en megastor Krya-på-dig-KRAM också!

    SvaraRadera
  6. Haa-haa! Hoppas det är en katt i knät och inte att du glömt fixa bikinilinjen, haaa-haa! Krya på dig!
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Det är likadant här, fösöka skita ifred är ingen idè ens. Rätt var det är står hela familjen därinne.....Rolig bild:) Kram på dig!

    SvaraRadera
  8. ha ha, underbar bild med hög igenkänninsfaktor!!!!
    Vad jag känner igen detta, undra om det är ett birmadrag för jag får ofta upp en katt i knät den lilla stund jag hinner vara på toa utan barn...

    Krya på dig!!!
    Kram
    Loo

    SvaraRadera
  9. Får bli ett gemensamt svar idag. Hoppas ni ursäktar. Tack goa ni för krya-på-dig hälsningar. Inte sååp värst pigg just nu dock. Kul att ni gillar bilden. Visst är det kul med djur och barn...speciellt när man sitter på toaletten :-)

    Kram på er fina
    /Vivvi

    SvaraRadera
  10. I love toabilden, störtskön! Jag missade detta totalt i går och ser att du inte är bra i dag heller. Jag håller tummen att du blir frisk till festen.
    KRam

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar