VivanDivan

VivanDivan

måndag 27 juni 2011

I’m back, live and kicking…uuuuunderbar midsommarhelg

God morgon! Det blev en lite ofrivillig bloggpaus i helgen. Internetuppkopplingen funkade uselt uppe i sommarstugan. Jag lyckades få till ett inlägg i torsdagskväll när vi kom upp men sen har det varit helt dött. Ingen mottagning i mobilerna och inget internet. Är det inte härligt egentligen? Eller…ja…lite abstinens får man ju…or a lot…

Har inte kunnat surfa runt heller och inte läsa bloggar så ikväll blir det att läsa ikapp vad som hänt i blogglandia i midsommarhelgen.

Hoppas ni alla haft en superfin midsommarhelg. Min har varit toppen. Vi har tagit det lugnt med familjen, fiskat, åkt lite båt, barnen har badat, ätit god mat, druckit gott vin haft fem-kamp och egentligen mest bara umgåtts. Det enda som varit lite drygt är min j-a magkatarr som gjorde att jag fick gå och lägga mig klockan 9 på midsommarafton för jag hade sådana magkramper att jag bara satt och kallsvettades. Mammas goda midsommarmat vart lite för mycket…

Igår firade vi dessutom min mamma som fyllde år och hon blir så glad när man firar henne ordentligt. Frukost på sängen, paket och så kom min faster med familj upp också och överraskade så jag tror det blev lyckat.

Vi ville verkligen INTE åka hem igår kväll och barnen nästan grät i bilen. Var nästan så jag gjorde det också. Är det något ställe på jorden där jag känner ro och kan ladda batterierna och trivs så är det i mina föräldrars sommarstuga. Och både T och barnen känner likadant. Läääängtar verkligen tills vi åker nästa gång och det blir nog snart för nu är det bara 5 dagar kvar till semester….Jipppie!!!!

Ska gå igenom kameran ikväll och se om jag har lite fina bilder att lägga ut från helgen men tills vidare får ni stå ut med en dagens. Blus Odd Molly Saloon top strlk 1, jeans G-star och skor Swedish Hasbeens for H&M

P1120660P1120665P1120669P1120666P1120668P1120663P1120662P1120661P1120670

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Hej! Jag undrar om du har nån Indy dress i royal och svart Amerind dress att sälja??
    Hör av dig till: viksjo@edu.gislaved.se
    Mvh Viktoria

    SvaraRadera
  2. Låter som ni haft en underbar midsommarhelg. Lyllo dig som bara har 5 dagar kvart till semester.
    Förresten, när jag öppnar din blogg hoppar den ned på sidan och visar en kalender, ska det vara så?
    Kram

    SvaraRadera
  3. Å bara 5 dagar kvar - lyllos! Stugtid är den bästa tiden, så himla skönt och avslappnande. Vi får vänta tills mitten av augusti, men ska ju hända lite kul innan dess.

    Ha en fin kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Välkommen hem! Och så fick man ett ha-begär till! Har aldrig sett den toppen på någon tidigare och blev kär direkt!!! Så snygg den är! Jag gillar det där vippiga, liksom :) Gissar att den är liten i storlek om du har str. 1?
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Viktoria: Nej, tyvärr har jag ingen av dessa. Indy dress dyker upp på Tradera rätt ofta och Amerind dress vet jag inte riktigt hur den ser ut. Lycka till och hoppas du hittar dem...

    Hilde: Ja, det ska blir sååå himla skönt. Bloggen har verkligen blivit knäpp. Fler som sett det och det blir lika för mig. Har kikat runt i inställningarna men fattar inte vad jag lyckats med....:-(

    Oslotigern: Ja, visst är det skönt med sommarstugetid. Du får se det som att du har ditt bästa kvar då när alla andra börjat jobba igen...:-)

    Viveca: Tack söta! Den är rätt tight i modellen och jag hade aldrig fått på mig en 0a. Tydligen hade de kvalitetsproblem med denna serie förra sommaren så jag köpte den superbilligt på Millami kommer jag ihåg. Dock har min inte släppt i sömmarna som det sägs att det ska. De dyker upp rätt ofta på Tradera har jag sett :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  6. Kollade på Tradera nu direkt men fanns ingen där för tillfället! Om du skulle få nys om någon får du gärna meddela mig!!!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Kul att se dig igen! Din blus är så vacker och midsomrig, jag bara älskar den. Härligt att ni haft det fint.
    kram!

    SvaraRadera
  8. Härlig helg:) Skönt med semester snart! Kram pudding!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar