VivanDivan

VivanDivan

måndag 31 januari 2011

Snabbt inlägg från sjuksängen…drömmar med gamla semesterbilder

God morgon! Eller det är det väl inte egentligen. Har inte blivit av med huvudvärken jag haft i helgen utan inatt har jag varit riktigt dålig. Mådde jätteilla imorse och höll på att svimma i duschen så jag är hemma idag. Har ju ett toppenjobb där det ju faktiskt finns möjlighet att jobba lite senare idag om jag mår bättre. Så man kan få något vettigt gjort i a f. Har alltid så dåligt samvete när jag är sjuk.

Men idag börjar jag verkligen mitt nya liv. Ska bli av med Treo-beroende och kanske också då huvudvärken som ju vad jag hört kan bero på det. Då ska väl magvärken gå över också för Treo är ju inte bra för magen. Jag ska köra en detox-kur i veckan med Tonidraine tror jag det heter från hälsokost och rensa kroppen. Och försöka börja träna. Tror det också hjälper till så man blir piggare.

Sen vill jag också skicka ett STOOOOOOOOORT tack till alla gulliga bloggläsare som skriver så snälla saker hos mig. Jag blir verkligen rörd att det finns så många gulliga, underbara människor därute som tar sig tid att lämna små fotspår hos mig. Ni ger mig ju det finaste nån kan få….ett ögonblick av er tid och varma ord som gör att man får kraft att rycka upp sig :-)

Ska försöka få till någon utlottning eller något sådant snart så ni kan få lite tillbaka. Nu ska jag sova ett par timmar om jag kan….

KRAMAR TILL ER ALLA!

Idag ska jag ligga och drömma tillbaka till sommaren och härlig semester(bilderna är från Cypern sommaren 2009)…..

PICT0022

DSC00577

DSC00650

DSC00383

PICT0010

PICT0129

Puss & Kram

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Hej Vivvi!!

    Kan tipsa dig om att gå in på reneevoltaire.se o klicka hem en burk vetegräspulver. Det är drygt o räcker till flera omgångar. Du dricker ett glas varje morgon på fastande mage. Googla på vetegräs så får du läsa vad nyttigt det är för hela kroppen, man blir pigg, det stillar en orolig mage och rensar ut. Med mera med mera...jag körde igång med en kur & i morse vägde jag 1kg mindre. Tack gode gud :-)
    Tror vetegräset är ett bättre sätt än tonidraine...det är bara som plommonsaft tror jag. Blanda ut 1 msk vetegräs i äppeljuice o svep - klart för dagen!! Jör i 10 dagar sedan kan du bara börja om när du känner för det. Jag brukar vetegräsa 1 gång i kvartalet.

    Krya på dig, kramis.

    SvaraRadera
  2. Krya på dig vännen och vilka härliga cypernbilder på fina barn...drömmer mig bort och längtar till våran bokade resa dock 343 dagar dig haha..men ändå!!

    Jag körde aloe vera kur som ska vara så bra men jag var nog en av de % som inte klara det min mage ballade ur fick dock jättefin hud och naglar men inget annat!!
    Tack för tipset ovan om vetegräs värt att prova!!

    Hoppas du får bukt med huvudvärken och ögoonen kan det inte vara för du har ju redan glasögon&linser!
    Sov ordentligt och en stor kram kommer här

    SvaraRadera
  3. Krya på dig!
    Hoppas detoxen fungerar, har vänner som blivit treocomp beroende och det får ju då en motsatt effekt :(

    Stor kram!

    SvaraRadera
  4. Måste tillägga att vetegräs rensar upp i blod och vävnader, säkert toppen om man vill avgifta sig från Treo.
    Gräs-kram :-)
    K.

    SvaraRadera
  5. Är inte Treo-beroende, men har torskat på nässpray....Fin semester-bilder:) Blir bra sugen på lite värme! Kram

    SvaraRadera
  6. Tack, för krya-på-dig hälsningarna och ledsen att jag är lite sen att svara. :-(
    Tack så jättemycket för tipsen Tina och Kicki. Ska nog testa båda för här går det halvbra...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar