VivanDivan

VivanDivan

söndag 2 januari 2011

Moonboots

Ha ha, är jag inne eller ute. Hmmm, kan man fundera men mina moonboots modell ca 6 år gamla är sååå himla varma och sköna så nu idag när jag och kidsen ska ut och leka i snön åker de i a f på. Tur man bor på landet så ingen ser en….

Igår hade vi en jätteskön och slapp nyårsdag med pizza och film. Förutom Ivanhoe kikade jag igenom alla Hollywoodfruar som jag missat. Jag bara älskar Maria Montazami. Vilken kvinna….

Imorse hade min käre son inte en bra morgon. Gud vilket utrbrott han fick. Jag gick och duschade och ibland brukar han hoppa med men idag missade han väl det och när jag kom ut blev han vansinnig och ville absolut duscha med mig. Han var sååå arg och inget hjälpte. Bara låg på golvet och skrek. Man vill liksom bara stänga dörren och gå ut när de är sådär….Känns det igen eller är det bara mina barn som får såna utbrott….herrejösses vad trött man blir på dem ibland…

Nu har jag inte tid med er längre för nu ska det skottas snö, åkas skidor och tumla runt i snön i det underbara vädret.

Vi hörs senare

Dagens består förrutom moonboots från Canadian Snow (Scorett) av jeans, skjorta och kofta från G-star. Kan man bli mer slappt och skönt klädd :-)

 P1050119P1050118P1050116P1050117P1050115P1050114P1050113P1050112P1050111P1050110

Puss & Kram

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. åhh wow vilka härliga jeans ser supermjuka ut..skönt med lite häng inget som sitter åt..och inte tala om skjorten GILLART!!!

    Moonboots jaa inte världens snyggaste men kan tro varma och då bryr man sig inte huvudsaken foten är lycklig och varm!!

    Ha en bra kväller sitter på jobbet och har rast läser bloggar samt gjort en Ester Elenora beställnig nu hoppas vi den passar en underklänning och koftan Märta i svart båda :) så får vi se såg koften på dig och blev förtjust!!
    KRAM på dig
    - och appropå utbrott på de små liven det är jobbigt men har en lika hemma som blir så arg ligger och skriker och har sig men bara att vänta ut honom sen är man som en ängel efter, men det är så jobbigt att man undrar varför man ibland skaffade barn..4-årstrots el vad det är på honom ur jobbigt iaf men hör till ;)sägs det haha..

    SvaraRadera
  2. Ja, jeansen är mina absoluta favvosar. Är liksom lite haremsmodell så det blir automatiskt häng. Riktigt sköna.

    Som jag skrev så är jag glad man bor på landet så ingen ser en för mina moonboots är sååå sköna. Fast hur jag kom på idén en gång i tiden att köpa dem har jag ingen aning om :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Så COOL du ser ut!=) Supertuff och jag får sköna minnesbilder när jag ser dina moonboots!=)
    Känner till de där utbrotten...kan både små barn och teenagers få....;D

    Kramis
    Adela

    SvaraRadera
  4. NU ser jag hur snyggt det är med skjortan och tröjan ihop! Det blir en sådan outfit i veckan, absolut!!!

    Tina: Kunde väl tro det :)

    Kram kram

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Vad kul att du hittade mig:) Jättefin blogg du har, så härliga outfit bilder, I LOVE!
    Ha det gott!
    Kram/C.

    SvaraRadera
  6. Å moonboots - kraftig flashback för min del. Har dem tyvärr inte kvar vilket jag bittert ångrade när jag skulle upp till Östersund över julen :-(
    Kram

    SvaraRadera
  7. Frösötös: Ja visst är de underbart varma och sköna men kanske inte världens mest "hotta" i fashionvärlden. But who gives a f***? :-)
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar