VivanDivan

VivanDivan

lördag 15 januari 2011

Tröstshopping….funkar det?

God morgon!

Igår blev det inget bloggande alls. Orkade helt enkelt inte. Var en lite jobbig dag igår faktiskt med årsdag efter något tråkigt och att jag var lite skakig fortfarande efter att jag varit nära att krocka med en älg i förrgår. Var lite läskigt att sätta sig i bilen på morgonen faktiskt och det var ännu värre på hemvägen.

Blev lång dag igår för hela eftermiddagen bestod av möte och efter det “business-dinner” med några kollegor. Trevligt men jag längtade hela tiden hem till min familj.

Väl hemma tyckte jag Felix var lite varm och tänk vad rätt en mamma har jämt, visst hade han feber. Emilia blev lite arg och avis tror jag för hon sprang iväg och när jag efter en stund gick efter henne såg hon ut såhär.

P1050400

Fullt påklädd och skulle “flytta”. Ja, de små liven är roliga nästan jämt :-)

Nåja, tillbaka till tröstshoppingen. Tror ni det funkar? Antagligen inte men det ger en stunds tillfredsställelse i a f. Jag klickade i a f hem något jag velat ha länge och ser fram emot nästa vecka då jag hoppas de kommer. Dessutom kilade jag in i G-star butiken och handlade två små saker jag kikat på och nu var det 30% rea så då slog jag till. Vad det är ska jag visa senare…

P1050397P1050399

Idag ska vi försöka städa ut julen (ja jag vet att vi är sena men är man julälskare så är man och granen har knappt barrat någonting) och senare blir det lite kalas för svägerskan fyller år. Vi hörs ikväll…..

Gårdagens bestod av Odd Molly Reedy tunic i powder, jeans G-star, boots Friis & Company Roska boots och halsband Rock by Sweden

P1050396P1050395P1050394P1050393P1050392P1050390P1050391

Puss & Kram

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Shit pommefritte vilken snygg outfit det var Vivvi! Och jag bara älskar dina boots:)

    Hoppas att du kan njuta av livet mellan årsdagarna.Vet hur det är. Man blir tyvärr påmind när dagen närmar sig. Alltid kämpigt med gamla demoner, fast de brukar bli mer och mer transparenta ju mer tiden går, önskar att det är så för dig med.

    Kram
    Odd Oldie

    SvaraRadera
  2. Hej! Vad fin du är i din tunika..jag har den fast i svart :) Hoppas att det blir bättre för dig nu efter den jobbiga dagen...kramar

    SvaraRadera
  3. Tack snälla tjejer! Känns faktiskt mycket bättre idag efter en dag med mycket mys och sällskap av små skatter....
    Hoppas ni får en trevlig helg
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar