VivanDivan

VivanDivan

onsdag 12 januari 2011

Morden i Midsomer premiär och simplicity is da shit today

God morgon i denna tidiga timme! Igår gick vi och lade oss rätt tidigt och T kikade på ishockey på TV. Jag tog då på hörlurarna och kikade lite på SVT Play. Jag tittar ofta på kanalernas Play-utbud för man missar jämt saker. I o m Play möjligheten kan man ju välja när man vill se saker. Skulle i a f kika på sista avsnittet av Drottningoffret och när det var slut var jag hur pigg som helst. T hade då kikat klart på hockeyn och började se nån trist krigsfilm på filmkanalerna så jag valde runt lite bland Play-utbudet och såg då att SVT börjat med Morden i Midsomer. Har aldrig någonsin sett ett endaste avsnitt men nu är jag fast. Såg två avsnitt igår kväll/natt. Kunde inte sluta titta, vad bra det var och eftersom jag bott i England(kan jag berätta mer om en annan dag) gillar jag verkligen den engelska accenten. Så inte blev det mycket sova inatt heller….blir väl att sova hela helgen om veckan ska fortsätta så här…

100728_Morden_i_Midsomer_385

Måste lägga ut min 4-åriga dotters citat också från middagsbordet igår, de är festliga de små liven:

“Mamma, vet du, jag ska gifta mig med Aron (på förskolan). Men Jakob ska vara pappan till barnen och jag är ju kär i Lukas”!

Jodå, vilken mansslukerska, det där hade hon räknat ut bra :-)

Nu är det dags att ge sig ut i snöovädret och åka till jobbet. Ha en bra dag alla bloggisar

Dagens idag går i enkelhetens tecken. Älskar den här klänningen från G-star. Trots att den kan se rätt enkel och trist ut har den detaljer som gör att den blir lite speciell och tyget är fantastiskt. I ryggen är den liksom vikt/draperad så den faller jättesnyggt tycker jag. Fantastisk passform Till den har jag sjalen från Love Forever och stövlar från Friis & Company

P1050342P1050346P1050344P1050343P1050345P1050341

Puss & Kram

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Hahaha det där med relationer kan vara komplicerat. Min guddotters lillasyster ska gifta sig med mig! Tack för tipset om Morden......missade det och hade inte en tanke på SVT Play.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack H! :-)

    F: Ja visst kan det bli lite kul ibland. Tror jag ska ha ett stående "veckans-barn-citat" för det kommer så mycket skoj! Visst är det toppen med Play. Love it.

    Kram på er
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar