VivanDivan

VivanDivan

onsdag 5 januari 2011

Chicken Fajitas lasagne + tankar om stil

God kväll! Hur är läget ute i cyberspace? Jag är ruskigt mätt och belåten efter lite Trettondagsafton-middag med chicken fajitas lasagne (vi kallar det det men vet inte vad orginalreceptet säger). Fick frågan idag från våra indier på jobbet vad vi firade idag egentligen och skam att säga det men jag kommer inte ihåg. Sitter och googlar lite nu för det måste väl ändå höra till allmänbildningen…..?

Var in på G-star butiken idag och kollade in deras rea och det jag fastnade för var en luvtröja och en luv-väst som är väldigt “hip-hop” stil och då jag också var in på en annan butik i stan som säljer bl a Odd Molly, Ester Elenora, Love Forever, Hunky Dory mm som ju är en helt annan stil blev jag som vanligt förvirrad över vad jag egentligen har för stil. Jag kan för sjutton inte hitta EN stil och hålla mig till den utan behöver verkligen mix-matcha. Jag är absolut ingen fashionista utan klär mig i det jag tycker är snyggt för dagen och det kan vara romantiskt Ester Elenora, bohemisk blandning, Odd Molly, rockigt, hip-hopigt, sportnörd(ska berätta nån dag om mitt idrottsförflutna) mm mm. Kan liksom inte hålla mig till EN stil. Nån som känne igen sig eller är jag helt himla koko? Blev inget köp idag utan min nya köp-strategi säger att jag måste fundera minst 3 dagar på ett köp. Finns det inte kvar så är det så….

Nåja, jag utlovade receptet på vår chicken fajitas lasagne och här kommer det.

2-3 kycklingfiléer

1 grön och en röd paprika

1 gul lök

2-3 vitlöksklyftor

1 burk Chunky Salsa

3 dl grädde

1 påse fajitas kryddmix

1 paket tortillas bröd

riven ost

Bryn kycklingfiléerna skurna i bitar tillsammans med hackad lök och paprika. Häll på kryddmix, vitlök och salsa. Späd med grädden. Låt puttra en stund. Varva tortillasbröd, kycklingblandning och riven ost. Grädda i ugnen ca 10 min en kvart. Servera med grönsallad, majs och gräddfil eller creme fraiche. Mums som Maria Montazami skulle sagt

P1050182P1050183P1050184P1050185P1050186P1050187

Smaklig måltid

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Du är inte ensam och att gilla olika stilar el inte riktigt vet sin stil, men mest håller jag mig till enkla svart lite mer rockiga kläder. Har genom alla bloggar jag läser fått upp ögonen för Ester E , Odd Molly+ flera av de märken du nämner, men har endast köpt några få plagg de som passar mig bäst enklast och i svart då håller jag mig iaf lite till min stil (tycker jag själv )Fondan,crysalis t ex fick igår hem E E koftan Märta som du oxå har vet ej riktigt om det är min stil lite för vid fram men tror på den kändes OK får prova den mera,måste försöka lägga om lite i stilen man tröttnar ju och kul med lite romantik i allt detta svarta hihi..
    Velig är jag med,behöver tänka tänka ibland och säger som du är det slut så var det inte meningen att det ska flytta in hos mig!!

    MMM ser gott ut..det tråkiga är att ena våra tjej har gluten så tortillabröden får jag baka själv (tråkigt) men får nog ta och göra det för detta ser mycket gottigott ut och värt mödan med baket för såklart ska hon oxå ha samma som vi!!

    Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Muuums. (härmar Maria) Det där är jag sugen på att prova, ser mycket gott ut.
    Du är inte ensam om att variera din stil, jag hittar ingen, provar mycket olika och trivs i både sportigt och romantiskt, jeans och klänning om vartannat. Önskar ibland att jag hade "min stil" liksom. Det enda jag har lite koll på är att jag inte gillar vissa nyanser av grått och marinblått..

    ha en fortsatt skön trettonafton! Är det inte nåt med vise männen?
    Kram

    SvaraRadera
  3. Såg på en blogg att du var inne på en sjal från Ester Elenora. Kolla in webbshopen Essere Design som har Rea nu. Åsa

    SvaraRadera
  4. Tina: Skönt att man inte är ensam med att vela. Fast det brukar ju leda till att plånboken blir gladare. Hoppas du får till receptet utan gluten. Vi är som tur är förskonade från allergier peppar peppar...Kram

    Lingonberrie: Visst önskar man att man hade SIN stil men jag är oftast helt lost. Lycka till med receptet. Kram

    Åsa: Tack för tipset, har kollat in sidan och lite sugen att klicka :-) Kram

    /Vivvi

    SvaraRadera
  5. Du har en kanonsnygg stil och passar i MYCKET! Stilen kan ju också vara att gilla just allt. Att matcha rätt och hitta de där små sakerna som gör det! Är mycket nyfiken på din kombi idag med Filippa-klänningen! Jag gillar den skarpt och skule ha den i den mörkare tonen (mullvad?)
    Jag tycker du verkar så där härligt tokig och rolig! Önskar att vi kunde ses någon gång! Kanske du, Tina och jag skulle göra Västerås en dag :)
    Kram kram

    SvaraRadera
  6. H: Vore superkul att träffas nån gång. Måste vi få till. :-)
    Blir kanske en dagens senare idag men just nu är jag inte in the mood...:-(
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar