VivanDivan

VivanDivan

måndag 3 januari 2011

Harry Potter och sen dagens

Godkväll alla bloggisar! Idag blir det ett väldigt sent inlägg från min sida. Hann helt enkelt inte innan jobbet imorse och efter jobbet var jag på bio med bonusdottern och såg Harry Potter och dödsrelikerna.

hpd1

Blev faktiskt lite besviken efter att ha älskat de föregående filmerna tyckte jag denna kändes lite seg. Märktes att de “fyllt ut” för att kunna göra två filmer av den sista boken. Men den slutar ju mitt i när det är som mest spännande så nu får man längta ett år till sista delen.

Var en otroligt seg dag idag på jobbet. kunde inte somna igår kväll så det blev ungefär två timmars sömn vilket kändes idag kan jag säga. Imorgon blir det att jobba hemma för kidsen är lediga från förskolan. Brukar gå att få ihop det om man går upp tidigt innan de vaknar och så blir det lite kvällsjobb också.

Imorgon ska jag hämta ut två paket förhoppningsvis också med reaköp. Ja, det blev lite reaklick i a f fast jag skulle hålla mig undan. Bildbevis på mina synder kommer när jag hämtat dem….

Dagens idag vart Odd Molly Wigwam i almost black strlk 1 och stövlar från Björn Borg. Skärpet kommer jag faktiskt inte ihåg vart jag köpt.

P1050127P1050129P1050128P1050125P1050126

Puss & Kram

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. sååå snygg dagens :)

    Kan ej uttala mig om harry p inte läst böckerna el sett filmerna, inget intresse finns hos tjejerna, liite tråkigt får hoppas lillprinsen får upp ögonen för honom !!!

    God natt kram

    SvaraRadera
  2. Tack Tina :-)

    Kan verkligen rekommendera att se Harry Potter filmerna för de är verkligen bra tycker jag. Har allihop på DVD och ser om dem rätt ofta. :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar