VivanDivan

VivanDivan

tisdag 11 januari 2011

Provrummet, Love Forever och stor portion inspiration

God Morgon bloggisar!

Igår fick jag två paket med helt underbara saker. Tänk vad man kan inspireras av andra bloggare. Jag läser så många bloggar att jag inte ens kan räkna upp dem här men vad mycket fina människor ute i cyberspace det finns att inspireras av. Både när det gäller mode och på det personliga planet. Att läsa om andras liv gör ju att man inser värdet i det man har själv och man kan känna igen sig i andras vardag. Jag brukar lämna små spår efter mig men har inte fått till nån sådan där lista med bloggar jag läser i bloggen än. Ska nog ta tag i det och länka till alla finingar därute :-). Hursomhelst så har dagens outfit inspirerats av fyra fina tjejer därute vars bloggar jag läser flitigt och det är:

Malenami – Finsk tjej med helt underbar blogg och vackra bilder, superfina tips och inspiration i massor

H mitt i livet – En tjej med härliga dagens bilder varenda dag med så fina outfits och bjuder på sig själv och sitt liv. Har dessutom väldigt lika smaka som undertecknad.

En Odd Molly-holics bekännelser – Sååå fin blogg med härlig inspiration och sååå fina outfitsbilder. Ganska anonym person i bloggen men man får en känsla av att detta är en mycket “ståtlig” kvinna att se upp till.

Natali på Finest – Sååå himla snygg tjej med härlig inställning till karriär, mammaliv och livet i allmänhet. Dessutom med en stooor portion humor.

Nåja, vad har jag “snott” från dessa då? Jo, fick tips om att Provrummet hade rea och var in för första gången. Vilka fina kläder och till superbra priser. Blev en beställning på en Darcia Wrap, Cilia benvärmare och Cilia handledsvärmare.

image2_4bfaae34e788b76b870c2d0e8b4adea2image2_dfbe02ac2a61e7603abb4a8a2b19efa3image2_e4b412ec3baaa9ca1585aca17479121b

Kan verkligen rekommendera denna sida. Skulle kunna köpa mer där, jättemycket fina basplagg, klänningar och koftor.

Sen har jag upptäckt märket Love Forever som bl a Maria Montazami älskar och så några av ovan bloggare. Beställde därför hem denna fina, mjuka och sköna tubhalsduk. Finns i många färger men jag beställde en grå.

6481306-origpic-4f120a_jpg_0_0_100_100_300_450_80

  Bild lånad från Nordljus

 

 

 

 

 

Nehej nu har jag inte tid med er längre utan ska ta och väcka kidsen för sen är det att fara ut på vintervägarna till jobbet igen.

Dagens blev då alltså Darcia wrap, Cilia handledsvärmare och benvärmare från Provrummet, halsduk från Love Forever, jeans G-star och skor Friis & Company.

P1050310P1050317P1050315P1050314P1050313P1050312P1050311P1050309P1050308

Puss & Kram

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. TACK finaste du för dina fina kommentarer!!! Blev otroligt smickrad och rörd över ditt fina beröm! Va fin du var i Darcia wrap, den är min absoluta favorit!!!
    STOR KRAM vänne!!

    SvaraRadera
  2. Men åh gulliga du!!!!!!!
    Du är en STOR inpirationskälla för mig! Du fick mig insnöad på både G-Star och Ester Elenora (RAKA motsatserna) Kram kram

    SvaraRadera
  3. I mean it girls! Ni är fantastiska bloggare och superfina tjejer! :-)
    Kram på er båda
    /Vivvi

    p.s ja visst är det skumt att man kan gilla två så olika märken som dessa, men det är ju det som är kul :-) d.s

    SvaraRadera
  4. Åh så många fina plagg på en gång och du passar verkligen i alla blåa toner!
    Ska bli spännande att se vad Provrummet kommer med för nyheter i vår.....

    SvaraRadera
  5. Så fin du var i Darcia wrap! Jag har köpt den i höstas, men inte kommit mig för att använda den ännu. Nu har jag köpt matchande klänning på provrummet så nu ska jag använda den!
    Men den var ju fin till jeans också på dig. Måste testas här hemma. Tack för härlig inspiration :)

    Kram från V

    SvaraRadera
  6. Tack snälla Viola och Nadia :-)
    Ha en härlig dag
    Kram på er!
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar