VivanDivan

VivanDivan

söndag 30 januari 2011

En sen liten dagens…inte på topp just nu

God eftermiddag! T har precis åkt iväg med kidsen på Bamsegympa så jag får en stund för mig själv. Ibland behövs sådana stunder och är värda nog så mycket. Att bara få lägga sig raklång på sängen och andas ut. Blir inte mycket av den varan när man har småbarn. Den här helgen har inte alls varit den lugna och sköna helg man skulle kunnat hoppas. Har inte alls mått bra utan haft en fruktansvärd huvudvärk både igår och idag och blir stressad av att jag inte orkat med allt vi skulle gjort. Skulle både storstädat och umgåtts med barnen men orken har inte velat infinna sig. Har nästan fått panik av att inte hunnit med allt och känner mig just nu som världens mest misslyckade mamma och “husfru”. Avskyr att bo och vara i ett stökigt hem och det ser ut som “shit” hemma hos oss just nu. Humöret är ju inte heller på topp när man inte mår bra och förstås går det ut över de man älskar.

Usch, vill ju inte ha en gnällblogg men ibland behöver man bara få ur sig hur man mår och bloggen funkar ju som en sorts dagbok för mig. Bryr mig egentligen inte om hur många som läser (självklart är det helt underbart med många rara läsare som lämnar små söta avtryck :-)) men det var liksom inte det som var syftet när jag började blogga. Just nu är jag lite nere men så är ju livet. Upp och ner och man kan inte vara på topp jämt. Blir bara en jobbig vecka nu framför mig när man inte känner att helgen blivit utnyttjad till det den är till för. Att vila, umgås med nära och kära och utnyttja tiden….

En liten dagens ska jag väl kunna få fram i a f och den går i mys-stil med ChillNorway Drape shirt, UGGs och sjal från Love Forever.

P1050933P1050929P1050930P1050931P1050932P1050934

Puss & Kram

/Vivvi

11 kommentarer:

  1. Du ser inte ut att må dåligt. Du ser snygg ut som vanligt!!
    Tror det är en sån där deppe-period nu när många känner sig nere. Själv är jag oxå ganska nere, men det beror mycket på att jag varit sjuk i all evighet och fortfarande är sjuk och har som du oxå fruktansvärt ont i huvudet. Så du ska veta att du inte är ensam och nu går vi mot ljusare tider... Så det kan bara bli bättre :-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Livet kan ju inte alltid vara på topp såklart att du ska skriva gnälla lite hör till och det är ju det man vi läsa iaf jag..för livet och allt är ju inte alltid på topp med glamour och allt därtill man måste få må pest gnälla det är mänskligt!!

    Hoppas din huvudvärk ger sig inte kul har själv åkt på världens värsta magkatarr käkat med men går inte över så nu dax att ta tag i det på riktigt hållt på sen nyår!! Som ovan skriver många som är lite nere nu men snart SÅ kommer ljuset, våren och...SOMMAREN LOVELY !!!

    Krya på dig och hoppas veckan som kommer blir så bra och du slipper värken!!

    Fin som alltid är du iaf
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Skitdagar får man ha ibland! Kan vara skönt att få spy lite galla i bloggen så slipper dom närmsta höra;) Du är skitsnygg i dag, är inte nån jätteälskare av CN, men just den tunikan är så fin:) Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Vivandivan :-)

    Vill bara tala om att jag gillar dig och din blogg jättemycket.
    Har följt med här i några veckor och är numera en trogen läsare :-)
    Så kul att se att vi har flera plagg i exakt samma färger.
    Bla UGGsen har jag också i sand..Mmmm, de är så fina och sköna. En Ka-Ching pocket i almost black har jag o en massa ChillNorways..blir så inspirerad av Helena och nu även här!!! Jag gillar nästan ChillNorway mer än Odd Molly, även om de har massor av fint också.

    Krya på din huvudvärk & snart är min blogg iordning igen, just nu har den tapppat sin vackra layout men han som sköter min sida kommer greja det under veckan. Jag bloggar inte så mkt om mode men är grymt sugen.............

    Kram & massor med tack för en härlig feel-good blogg där det svänger skönt.

    Kicki!

    SvaraRadera
  5. Hej tjejer! Sitter nu med tårar i ögonen för jag blir sååå himla glad av att ni tar er tid att skriva till mig och det fina ni skriver. Betyder såååå mycket och ni har verkligen gjort min dag. TACK!!!

    MollyB: Hoppas verkligen du mår bättre snart och att huvudvärken och sjukdomar ger med sig!

    Tina: Trist med magkatarr, har haft det också och det är inte kul. Hoppas det blir bättre snart

    Linda: Tack snälla du! Ja visst är bloggen perfekt att spy galla i...

    Kikki: Välkommen till mitt krypin. Vad glad jag blev av det du skrev, värmer verkligen. Ska genast kika in till dig och läsa :-)

    Kram på er! Ni är bäst
    /Vivvi

    SvaraRadera
  6. Stor kram till dig vackra människa! snart mår du bättre! Helénakramar

    SvaraRadera
  7. Åh tjejen ibland känns allt bara tungt, det enda man kan vara säker på är att det ljusnar! Skönt med lite egentid, det behöver man...
    Kramar till dig!
    /C.

    SvaraRadera
  8. Det går upp, och det går ner. Snart vänder det! Kul kombo - Chill tunikorna är verkligen jättefina. Kramar

    SvaraRadera
  9. Tack V, jag ska hojta till när min blogg är sig själv igen :-) Den har nyss uppgraderats och tappade då allt fint....men jag skriver igen så kan du få en bild av mig. Finns du på facebook? Jag finns där & heter Kicki Lindblom.

    Stor kram

    Kicki :-)

    SvaraRadera
  10. Även om du inte är på topp så är du j.....igt snygg!!!

    Krya på huvudet och få lite god sömn så ser det nog bättre ut.

    kraaam!

    SvaraRadera
  11. Tack snälla ni för peppingen :-)
    Blir såååå glad
    Kramar

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar