VivanDivan

VivanDivan

torsdag 27 januari 2011

Oj, då, klick klick jag bara råkade….

Godkväll! Idag väntade två fina saker när jag kom hem. Dels hade T som åkte iväg på kick-off idag och kommer inte hem förrän på lördag ställt en fin liten chokladask på bänken. Han vet att jag älskar de små pralinerna. Så det flottiga livet fortsätter. Pizza igår och choklad idag. Suck, får börja mitt nya liv på måndag istället.

P1050757

Och så låg det ett litet paket i lådan med ett till reafynd. Denna lilla trasselsudd som jag tänker inviga imorgon.

P1050756

Idag bröt jag min nya shoppingstrategi med hästlängder. Hade bestämt som nyårslöfte att jag måste fundera på ett köp minst en vecka och skulle det inte finnas kvar efter en vecka så var det inte meningen att jag skulle ha det. Har funkat rätt bra faktiskt och jag har skippat en del impulsköp. Bra jobbat Vivvi! Men så var jag in en sväng på Tradera och sökte Odd Molly, kortast tid kvar och vad dyker upp? Jo, sen jag såg bilden nedan har jag alltid tänkt att den skulle jag vilja ha som brudklänning och vad dyker upp överst med några minuter kvar?

1A_VET

Slänger in ett bud och vad händer? Jo jag vinner! Kunde jag inte tro med en så vacker klänning. Men vad f-n, varför gjorde jag så? Jag är ju redan gift! Ok, får väl ha den som midsommarklänning eller nåt. Och nej den stora vita underkjolen var inte med. Full Embroided lace dress i hög person. Hoppas, hoppas nu att allt går ok för då borde den ju komma i början av nästa vecka. Är det jag? Kanske, får väl se, annars får jag väl sälja den vidare men visst är den vacker?

full-emb-lace-dress-20548

Nu ska jag och kidsen mysa i soffan med Toy Story film och chokladpraliner

Puss & Kram

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Jag tycker att den klänningen är superduper fin! Inte konstigt att du klickade loss.

    Sjalen är också en drömsjal, som gärna hade fått flytta hem till mig. Grattis till dina fina fynd.

    Kram K

    SvaraRadera
  2. Tack K! Tror jag kommer bli riktigt nöjd med klänningen och sjalen är verkligen lovely
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar