VivanDivan

VivanDivan

lördag 29 januari 2011

Leker med Photoscape

Igår laddade jag ner ett freeware-program som heter PhotoScape. Superkul att kunna leka lite med bilderna. Har inte lärt mig så mycket än men det kommer så snart får ni se perfekt redigerade bilder av Moi här på bloggen….ha ha, närå, så bra redigerare finns nog inte men lite kul kunde man göra. Önskar mig Photoshop men tills vidare får detta duga.
Här är några flumbilder jag tog nyss. Sitter ensam i matsalen efter en taco-middag. Barnen har somnat och T som varit på kick-off i tre dagar ligger sliten i soffan och tittar på Braveheart. Superbra film men jag blir så illa till mods när filmer slutar tråkigt så jag sitter och leker vid datorn istället. Huvudvärken som jag haft hela dagen hänger i men har blivit lite bättre. Men med mysstämning, tända ljus, chokladpraliner och ett glas rött kan det ju bara blir bättre. Blev inte helt färdigstädat idag men får ta det imorrn istället. Kolla filmstjärnehyn jag fick till :-)
P1050922_2
P1050914_4
Så vill jag önska er kära bloggisar en riktigt trevlig lördagskväll. Nu ska jag nog stänga ner och göra min man sällskap i soffan
Puss & Kram
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. oroa dig inte V, du är ju datanörd 2.0! de flesta av oss sitter fortfaramde med chips o cola...

    SvaraRadera
  2. Ha ha Rasmus, ja så kan man ju se det. Men jag är en otroligt stolt datanörd och i smyg sitter jag också med chips och jolt-colan. Syns bara inte på bilden :-)
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar