VivanDivan

VivanDivan

måndag 17 januari 2011

TIBCO Active Matrix

Ha ha, nu har man lurat in några IT-nördar på min “mode-blogg” också. Fantastiskt med Google vad man kan lura folk att komma in på sin blogg Smile

Skämt och sido, god morgon alla bloggisar. Den här veckan är det kurs mån-ons, vanligt jobb tor och sen konferens fre-lör. Hektiskt med andra ord men kul också. Veckorna brukar gå fortare om det är högt tempo. Var faktiskt riktigt pigg imorse och ser fram emot vad veckan kan erbjuda. Nu kommer också de vanliga veckoaktiviteterna igång, d v s Emilias balett på onsdagar och bamsegympa på söndagar. Sen har Emilia blivit bjuden på sitt första barnkalas någonsin i badhuset och hon är såååå lycklig. Vårdar inbjudningskortet riktigt ömt. Min lilla tjej ska gå på barnkalas….

Själv kanske jag ska på tjejfest på lördag också för en kompis från en annan ort kommer hem över helgen och vi träffas inte så ofta så det vore kul att ses. Men vi får se, är ju konferens på fredagen och då brukar det bli lite party på kvällen så man är väl trött på lördagen kan jag tänka….

Dagens idag består av klänning Odd Molly Ka-ching plain dress i military, sjal Ester Elenora, benvärmare Lindex, kängor La Redoute.

P1050470P1050475P1050474P1050473P1050472P1050471

Puss & Kram

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Idag har vi likadana klänningar :) Grymt snyggt med sjalen till!!!!Kramis

    SvaraRadera
  2. Tack tjejer! Jag såg att vi hade lika idag, kul :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. SNYGGO!!! Säger inte mer för det säger allt! :o)
    Och det är klart att det är okej att fråga, så fråga vad tusan du vill så lovar jag att svara på det jag kan (och vill ;o)).
    Vilket jag är precis vad jag både vill och kan i det här fallet. Helt normal i storlek blir mitt svar på Spinner s/s silk. Jag har min vanliga 2:a i båda som jag har lyckats roffa åt mig. En almost black och en vintage chalk. Så mitt tips är att go for din vanliga storlek. Och kul att du också har insett storheten i denna bortglömda pärla… ;o) Visa/berätta gärna hur det gick/ blev… Kram!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar