VivanDivan

VivanDivan

torsdag 6 januari 2011

Idag är det en sån där dag....

....då bara allt går fel. Vaknade helt på fel sida och skulle vilja strypa nån just nu. Inte för att familjen gjort något stackrarna men för att allt bara blir tok. Skulle byta linser idag och inser att jag inte har fått nån försändelse i december (får i brevlådan månadsvis) och nu måste jag alltså gå i glasögon typ en vecka som det skulle ta att skicka om dem. Grrrr, hatar glasögon! Sen hade jag bestämt mig för en outfit idag och hittade inte en grej som jag tänkt. Värdslig sak kanske men vad irriterad man blir när man letar efter något och rotar i alla stökiga garderober och lådor. Upplaggt för att humöret ska bli ännu sämre. Så för ett par minuter sen gick det ut över min stackars man som intet ont anande kom hem efter en skidtur. Daaaa, kanske hjälper om jag får kasta lite saker....tror jag jag ska göra nu och sen ska jag vika ett berg av tvätt som jag skjutit upp hela veckan. Just nu skulle jag kunna kasta alla kläder vi har förrutom ett ombyte per dag och så får man tvätta lite mer. Hatar att ta rätt på tvätt....

Kanske, kanske kommer tillbaka med en dagens senare men just nu är jag alldeles för upprörd och tänker INTE ta kort på mig i glasögon. Så kul ska vi inte ha...(missförstå mig inte, jag tycker det är jättesnyggt med glasögon...på andra, inte på mig)


Puss & Kram
/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Kasta på bara. Skrik i en handduk. Sparka på en snövall. Diska och slaska och skvimpa mycket med vatten.
    Det hjälper :-) Vissa dagar bara är sådana. Bättre att få ut lite ilska än att pyra en hel vecka :-)

    Kramar och hoppas att det lättar snart!!

    SvaraRadera
  2. L: Tror faktiskt jag ska göra det...sååå skönt att bara få ut allt så mår man mycket bättre sen :-)
    Hoppas du har en toppendag själv
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Lingonberries tips är suveräna tycker jag ;-) Jag har också månadslinser som kommer med posten och hatar liksom du att använda mina glasögon! De blir skitiga, immiga och gudvetvad men det jobbigaste är att jag tappar det perifera seendet och snubblar på trottoarkanter och går in i saker.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar