VivanDivan

VivanDivan

torsdag 27 januari 2011

“Mamma, idag har jag vaknat på fel sida”

Så sa min son nu när jag väckte honom. Han var verkligen jättegrinig också. Ingenting var bra. Han ville inte ha kläderna jag lagt fram, ska alltid ha först en långärmad och sen t-shirt över av någon anledning och helst då en bandtröja eller fotbollströja. Suck, tvätt, tvätt, tvätt tänker jag och lägger fram en långärmad. Men det duger icke till min lille kille.Sen ska han ha tunn vårmössa på sig. “Nej säger mamman”. Han vill inte sitta på sin plats i bilen. “Jo säger mamman”. Ingen låt i stereon duger och han kan inte tala om vad han vill lyssna på. “Då stänger vi av säger mamman”. Han vill klättra i snöhögen utanför förskolan. “Nej säger mamman”. Och då kommer det förstås: “DUMMA MAMMA!”

Suck! Hur brukar era morgnar vara? Men han varnade i a f direkt att han vaknat på fel sida…..

Vill också påminna om min lilla enkät jag testat med till höger angående vilken färg jag ska ta på Timeless blusen. Tycker veckans inspirationsbild jag lade ut från Miss Gretas faktiskt är jättesnygg. Kombon med timeless linnet under tycker jag funkar jättebra och den skulle jag kunna slå till på. Men just färgerna har jag inte riktigt bestämt så hjälp mig gärna….

Nu är det dags att fara till jobbet. Vi hörs senare

Dagens består av klänning ChillNorway Petunia dress i sand strlk 1, armvärmare Odd Molly i military, grön sjal Twist & Tango, guldsjal gammal sak, jeansleggins Vila, stövlar UGG. Observera att både UGGsen och klänningen går under färgen sand men jag tycker nästan klänningen känns lite rosa

P1050748P1050746P1050747P1050749P1050750P1050751P1050752

Puss & Kram

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. haha, ja det är ju tur att dom små liven talar om att dom vaknar på fel sida ;-)
    Jag röstade GRÅTT ;-)

    SvaraRadera
  2. Haha... ja han varnade ju dig i förväg i alla fall ;o)
    Jag har röstat på den rosa, du passar grymt bra i lite färg. Kram!

    SvaraRadera
  3. Tack för rösterna tjejer! Återkommer med vad det blir...:-)
    Han har feber nu så förklaringen har vi fått varför han inte var på topp
    Kram på er
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar