VivanDivan

VivanDivan

fredag 26 april 2013

Snygg budget från Cubus och stolt som en tupp

God morgon vänner! ´Fredag och det känns verkligen välbehövligt med helg nu efter en tuff vecka. Det blir en lugn och skön helg utan måsten känner jag. Kan bli lite trädgårdsjobb när jag tänker efter. Vi ska försöka få ihop en liten majbrasa av massa sly, julgranar och ihopkrattade löv på gården. Annars blir det soft. Ikväll scampi indiana till middag (skrev om det receptet här). En av mina absoluta favoriträtter, ett glas vin till det kanske och så lite Let’s dance och en film. Blir bra det…

I tisdags var vi på utvecklingssamtal för Felix på förskolan och jag gick därifrån såååå full av stolthet att jag nästan sprack. Han är sååå duktig vår son och som hans fröken uttryckte det en “stjärna” i gruppen. Snäll och hjälpsam med sina kamrater och får alltid hjälpa till att skola in de nya för han är så omtänksam och tar hand om dem. Sen har han också uppdraget ibland att hämta matvagnen i köket då han är en av få som klarar av det uppdraget utan stim och stoj. Han gillar att vara ute och spela fotboll och springa och när han är inne vill han gärna hålla på med “matte” och klockan samt spela spel. I höst börjar han ju förskoleklass och vi fick brev för ett par veckor sedan med klassindelningen och de kommer vara 29 barn uppdelat i två grupper men det är ju jättemycket. I Emilias klass är de 22 tror jag…Men fröknarna trodde inte Felix skulle ha några problem med den storleken på klass då han är väldigt självständig och duktig och det känns ju skönt att höra. :-)

(Lite skryt såhär på morgonkvisten men det kan man väl få?)

Jag var in på Cubus i veckan och det är inte en affär jag handlar mycket i. De har rätt bra underkläder faktiskt men verkar ha slutat med mina favvo-trosor som jag köpt därifrån utan sömmar i sååå skönt material. Synd, men jag hittade lite annat som jag fastnade för. Med hem fick den här randiga blusen följa och jag gillar den jättemycket. Lite speciell omlottskärning och så är den lite längre bak. 100% Polyester men den känns skön och lätt. 399 kr tycker jag är ett finfint pris för en sån blus :) Till den har jag jeans G-star och skor Airstep.

DSC_0903 (2)DSC_0904 (2)DSC_0905 (2)DSC_0906 (2)DSC_0907 (2)DSC_0908 (2)DSC_0909 (2)DSC_0910 (2)

Men nehej, det här duger inte. Iväg nu och jobba lite och sen fredagsmys för hela slanten

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Man får skryta hur mycket som helst om sina ungar:) Kram!

    SvaraRadera
  2. Låter gott!
    Här blir det grillat vildsvin (vi har ju rätt gott om såna här nere)
    Barn och djur får man absolut vara precis hur stolt som helst över (och sig själv och en massa annat) =)

    SvaraRadera
  3. Tänk att en liten blus från Cubus kan bli sååå snygg. Kan kanske bero på vem den sitter på.....
    Kram

    SvaraRadera
  4. Klart man får skryta om sina barn!
    Ha en mysig fredag!

    kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar