VivanDivan

VivanDivan

lördag 27 april 2013

En sväng till Tullhuset…Hipanema, F.A.V och Beck Söndergaard

Halloj vänner! Vilken underbar detta varit! Jag var upp tidigt imorse och städade hela huset så nu är det rent och fräscht och undanplockat och luktar så gott. Sen ringde min syster och frågade om vi skulle följa med på Tropikmässa. Hennes dotter har precis köpt två ödlor och ville åka och kika. Visst, kan ju vara kul tänkte vi, lämnade T hemma med häckklippning och så for vi iväg. Sen hann det bli en glass på stan också och nu har Felix följt med min syster till mina föräldrar en sväng, T håller fortfarande på ute i trädgården och har stora E till hjälp, Emilia har en kompis här och de roar sig själva och jag ska sätta mig med min nya bok som jag skrev om imorse i solen en stund tror jag…Kanske kan unna mig ett glas rosé också…det här är livet det :)

Men lite mer bilder från dagen kommer sen. Just nu vill jag ut i solen så jag tänkte bara slänga in lite shoppingbilder. Var förbi Tullhuset Living i veckan och som vanligt när man är där är det omöjligt att gå tomhänt därifrån. Sååå galet mycket snyggt och jag påminner igen om att de faktiskt öppnat webshop nu. Den hittar ni här.

Men det jag fick med mig var i a f ett linne från F.A.V, sjal Beck Söndergaard och ett armband från supertrendiga Hipanema. Sååå glad blir jag av alla underbara färger i det armbandet…

DSC_0937DSC_0938DSC_0939DSC_0940DSC_0941

Invigde faktiskt alltihop idag och här kommer ett smakprov….fler outfit-bilder kommer lite senare hi hi…

DSC_0955

Ha en fin eftermiddag mina vänner så hörs vi snart

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Vad skönt att Du fick lite tillfälle att koppla av. Hoppas du unnade dig ett vinglas också ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Det är så härligt med så där fina shoppingkassar, eller vad man ska kalla dem! Har aldrig hört om Hipanema så det googlade jag runt lite nu i bilen. Mycket somrigt!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Det där armbandet har lockat ett tag...jättesnyggt.
    Säger som fröken Abbe, snygg kasse!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  4. Vilken trevlig shopping :) Jag var på Sephora i dag och hittade en perfekt foundation för första gången någonsin tror jag.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Superfina inköp! Det där armbandet var ju riktigt snyggt, det hade gärna fått flytta hem hit. Bra att veta var jag kan finna det :-)Kram

    SvaraRadera
  6. Det där armbandet kikade jag också på när jag var där sist. Jättefna saker du hittat! Kram Nilla

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar