VivanDivan

VivanDivan

söndag 7 april 2013

Men hur gulliga är inte ni då?

God kväll mina kära läsare! Jag fick precis ett mail från Tradera där de efter att jag mailat dem mina originalbilder stoppat annonsen och varnat säljaren. Fast som vanligt känner jag mig lite dum och taskig på något sätt men hade hon svarat på mitt meddelande jag skickade där jag vänligen bad henne ta bort bilderna så hade jag inte behövt gjort såhär så då kanske jag gjorde rätt ändå. Men nu till det roliga i historien. Killen i Tradera-supporten skrev också:

“Det var många av dina bloggläsare som också hade anmält annonsen, så du får skicka ut ett litet tack till dom för hjälpen :-)”

Så hur gulliga är inte ni? Vad härligt det är att vi kan hålla ihop om såna här grejer. Efter senaste tidens “nät-hat-spridning” som man hör om överallt så är det väl helt underbart med lite nätkärlek och gemenskap eller vad säger ni?

Så därför ett

STOOOORT TACK

till alla er som anmälde annonsen.

Har dock inte mycket bilder eller nåt att bjuda er på just nu men jag ska spela en låt för er i a f som just nu går varm i mina lurar, i bilen ja överallt där jag har tillgång till den. Och jag är såååå partysugen. Stockholm får nog passa sig i helgen för då kommer jag och jag är på G he he….

Och hur kul är inte videon! Lööööv it…

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Självklart ska bildtjuvar anmälas - jag göt det alltid när jag ser att någon tjuvat i bloggarna :)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hehe rolig video och fetgrym låt ;) Parta loss ordentligt i Sthlm i helgen, tycker jag du är värd. ;)

    SvaraRadera
  3. Jag anmäler också sånt och var på väg den här gången med. Tills jag insåg att jag ju blev kapad och inte kan logga in. Skönt i alla fall att bilderna försvann så fort! Kram

    SvaraRadera
  4. Jag var en av dom!! Ha, ha!!
    Kram Viktoria

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar