VivanDivan

VivanDivan

torsdag 4 april 2013

Lycka är ♥

Halloj mina vänner! Vet ni vad lycka för mig är just idag? Jo, det är när man suttit i möte hela dagen och så när man kommer hem står det en blombudsblomma på trappen från mor och far som är bortresta. Lycka är också när man kollar sin mail och ser alla gulliga Grattis-hälsningar här i bloggen. Lycka är också när man loggar in på Facebook och ser att man har maaaaassa hälsningar även där. Lycka är sen att logga in på “jobb-facebook” och ser att man har många Grattishälsningar där också. Lycka är att sitta i soffan och bli serverad ett gott glas vin, köpt favoritpizza och sedan favoriten Napoleonbakelse. Lycka är att ha den finaste familjen och att känna att det faktiskt är helt ok att bli 38 år. Även om min lille son då trodde att jag fyllde 85!!!! (Ja, han är numer arvslös he he)

Men summan av vad jag vill försöka får fram är ett stort TACK till alla som hjälpt till att förgylla min födelsedag med små hälsningar. SMS, mail, Facebook, blombud, presenter och grattiskramar från små änglar och världens bästa make. Jag blir faktiskt riktigt rörd och glad. Tänk det lilla lilla ordet “Grattis” som bara tar några sekunder att skriva kan betyda så mycket för den som får det. Tänk på det vänner. Det gör jag och försöker verkligen ha koll på födelsedagar och Facebook är ju grymt bra för det ändamålet :) Stor ros till sociala medier idag som fått min födelsedag som säkert annars skulle blivit rätt tråkig och händelselös att bli en dag då jag somnar med ett leende på läpparna för att jag fått just det…en hög med ordet “Grattis”

Här är lite bilder från min dag…

DSC_0912

Frukost på sängen förstås. Lyckades dock tappa brickan och teet for ut över golvet, T drack upp juicen och Felix lade beslag på smörgåsen men det gör inte mig så mycket då jag inte äter frukost normalt heller och paketen var ju till mig :)

DSC_0915

Halsband och örhängen från Efva Attling. Såååå fina…han kan han min man :) Dock är jag lite osäker på om jag kanske ev ska byta örhängena då jag normalt inte brukar trivas i den här modellen. Jag ska fundera, gillar inte att byta presenter men de ska ju användas också…

DSC_0916DSC_0918

När jag kom hem stod en påse från Interflora på trappen. Blombud från mammi och pappi som är på semester men ändå tänker på sina lilla dotter Smile

DSC_0921

Ett glas vitt vin blev det ikväll. Var lite sugen på vitt nu när man har lite vårkänslor.

DSC_0920DSC_0922

Middagen valde jag som traditionen är i vår familj (födelsedagsbarnet väljer middag) och jag var riktigt sugen på Kebab-pizza. Älskar de här Viking-varianterna med isbergssallad…

DSC_0923

Nu har jag precis avslutat med en Napoleonbakelse som är en stor favorit. Litet ljus också :)

DSC_0924

En fin dag och det är helt ok att vara 38 år faktiskt. Nästa år kanske 40-årskrisen börjar komma lite mer på allvar men det är ju låååångt kvar :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

9 kommentarer:

  1. Så härligt!
    Supergrattis en gång till.
    kram!

    SvaraRadera
  2. Jag hade rätt om halsbandet....jag har funderat på örhängena....men de har känts lite stora på mig.
    Tycker det var en jättefin present.
    God födelsedagsmiddag!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  3. Grattis!!!
    Fina presenter; har själv halsbandet :) o örhängen fast den långa, hängande modellen- fick som födelsedagspresent :) Örhängena är fina men så opraktiska då fastnar i sjalar ;( så knappt använda :( Byt dina om du tvekar :)) även om du fick i present :)
    Ha en skön kväll! Halsbandet Älskar JAG!!!
    Kram, Magdalena

    SvaraRadera
  4. Grattis!!

    Verkar som att du har haft en toppendag! Och det låter bra att det kändes ok att fylla 38 - snart är jag själv där ;-)

    SvaraRadera
  5. Ser ut att ha varit en toppendag! Grattis /Ellenor

    SvaraRadera
  6. Grattis på födelsedagen!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Grattis på din dag!
    Kram
    Elisabeth

    SvaraRadera
  8. Vilken härlig födelsedag du haft! Stort GRATTIS till dig! Halsbandet och örhängena är jättefina.
    Stor kram

    SvaraRadera
  9. Åhhviljen dag vilka presenter å blomma :)!! Var du värd !!!! Vikingkebab är min favvo med !!! 40 är det nya 20 kände inget speciellt utan bara tja inte så tokigt ändå det rullar å far på bara hänga med :)!!

    Kram till dig fina Vivvi
    / Tina

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar