VivanDivan

VivanDivan

fredag 19 april 2013

“Mamma, jag har världens bästa syster”

Halloj sötisar! Tack söta ni för era ord och hälsningar igår. Värmer mycket och det ska bli skönt att gå till doktorn på måndag och ta reda på om det är något som inte är helt ok.

Det blev inget bloggande imorse för jag kom på lite sent att jag visst skulle gå på lite VIP-frukost på Lindex på morgonen. Hade bestämt träff med en kollega och vi fick lite bråttom där på morgonkvisten. Så nu slänger jag in ett lunch-inlägg istället här :)

Vet ni, mina små barn bråkar helt galet mycket och ibland känns det ap-drygt rent ut sagt men så är det väl med syskon antar jag. Och speciellt två som är väldigt tight i ålder och har samma intressen så blir det väl en del tjafs. Sen att den yngsta är en retsticka av rang och retar gallfeber på sin storasyster mer än lovligt ofta får väl också tas med i beräkningen.

Men så är det de där stunderna som verkligen värmer ett mammahjärta. De där stunderna när de gör något kärleksfullt mot varandra eller säger något gulligt. Som igår då Felix gjorde illa fingret och började blöda. Storasyster Emilia tröstar då och hämtar ett plåster och plåstrar om honom. Sen kommer han till mamma och säger: “Mamma, jag har världens bästa syster”.

Och så berättar han vad hon gjort. Och det är de där stunderna som man glömmer allt kiv och bråk och blir så glad att de har varandra. Och de är verkligen väldigt måna om varandra utåt och håller ihop i vått och torrt. Är någon dum mot Felix på förskolan kommer Emilia genast till hans försvar och tvärtom.

Så syskonkärlek är både bråk och vänskap och det är väl så det ska vara. Men som mamma blir man ju bara sååå glad när man ser den där vänskapen mellan sina små och hur de faktiskt älskar varandra precis sådär mycket som man hoppas på :)

Dagens idag blev jeans Please, tisha 2nd Day, kavaj-jacka Gina Tricot och skor Ash.

DSC_0976DSC_0969DSC_0974DSC_0970DSC_0973DSC_0971DSC_0975DSC_0972DSC_0978DSC_0981

Nu kör vi eftermiddag och sen fredagsmys. Blir nog lite skaldjur och ett glas vin ikväll tror jag :)

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Kavajjackan har jag också...gillar den skarpt.
    Ett glas eller två blir det här ikväll också...få se vad vi äter till?
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Syskonbråk känner jag väl igen. Så där höll mina grabbar på i flera år, men nu som 18-20 åringar är de tightare än någonsin. Kram!

    SvaraRadera
  3. Vi har samma frisyr i dag :) Fortsätter med knut ett tag tror jag för just nu får jag spunk när håret blåser i ansiktet.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ja syskonkärlek är underbart när det är kärlek:) Snygg dagens fina du!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Stackare dig som är krasslig, hoppas det vänder nu i helgen. Ha en mysig kväll snygging!
    kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar