VivanDivan

VivanDivan

fredag 26 april 2013

Lyx eller budget zebraskor…vill ha

Tjenixen bloggisar! Alltså, vart kommer alla människor ifrån klockan 17 en fredagskväll och löning på ICA? Fick nästan panik, även om vi här i pyttestan har en väldigt stor ICA-butik så kändes det trångt. Tung fullastad kundvagn, tokvarmt och köer. Sen släpa ut allt på knögglig parkering till bilen 100 meter bort från affären. Suck, varför handlade jag inte igår eller imorgon förmiddag och det lustiga är att man gör samma misstag varenda fredag. Blir alltid handling fredag efter jobbet för att man ofta kanske kommer på något gott kvällen innan man vill ha till middag och så snask förstås. Men men, hemma nu, maten uppackad och tacos spisad. Det blev inte räkgryta för vi glömde förstås att lägga fram räkor på tining och då gick tacos fortare….

Jag har blivit helt kär i zebra-mönster och har både köpt en top och ett par jeans senaste tiden. Nu är jag sååå sugen på ett par skor och de ursnygga från By Marlene Birger ser man ju lite överallt….

By Marlene Birger

Meeen, de är ju ruskigt dyra med sina nästan 3000 kr och det skulle jag aldrig lägga på ett par skor som kanske är helt ute nästa år. Däremot såg jag ett jättesnyggt budgetalternativ på Scorett i veckan som jag provade dessutom. Dessa kostade 799 kr vilket också kanske kändes lite dyrt för en sån typ av sko men ändå bara en fjärdedel nästan av By Marlene Birger-skorna…

1032549-02

Det finns säkert andra alternativ också men jag har inte hunnit spana runt så mycket. Få se om det blir ett par zebrisar på fossingarna i sommar. Snyggt till jeans och top tycker jag :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Vill också ha ett par zebraskor men jag kör nog utan klackar! Är inte så van med såna:) Kram

    SvaraRadera
  2. Den andra skon ser mycket finare ut, enligt mig! vet inte om den är från MB eller Scorett men är absolut favorit här?!

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar