VivanDivan

VivanDivan

måndag 8 april 2013

Snöstorm och nu bär det emot med svart

God morgon vänner! Igår hade vi verkligen snöstorm hemma. Det här är liksom inte kul längre, nu får det lov att bli vår. Hade tänkt gått ut och tagit mig en lång härlig promenad men tappade helt lusten när jag tittade ut och såg eländet….

DSC_0927 (2)

Men ändå börjar de där små vårkänslorna pyra i mig och längtan efter värme och sol och bara ben. Och i o m de känslorna börjar känslorna för mörka kläder som svart, brunt och grått att liksom svalna. Jag som på vinterhalvåret går i mest svart och grått vill nu ha färg och ljusa kulörer. Aprikos, vitt, turkos, rosa….Men då det fortfarande ser ut som värsta vintern ute blev det svart top idag ändå.

Mjuka goa sammetstoppen från Valerie tillsammans med jeans från Circle of Trust (Lodi heter modellen) och skor Airstep. Har också mitt fina halsband från Efva Attling som jag fick av min käre man i födelsedagspresent. Det har inte lämnat min hals (förrutom på natten) sen jag fick det och jag äääälskar det. Örhängena lämnade jag dock tillbaka men hade inte ork och tid att titta efter något nytt så vi får se vad det blir :) Kanske nåt nytt i helgen när jag åker till Stockholm…who knows….

DSC_0932 (2)DSC_0933 (2)DSC_0940 (2)DSC_0934 (2)DSC_0935 (2)DSC_0936 (2)DSC_0937 (2)DSC_0938 (2)DSC_0939 (2)

Och hörrni, det är ju för sjutton ljust ute när man ska ta sina dagens-bilder och i o m att jag köpt en fjärrutlösare kan jag använda min systemkamera för fotgograferingen och dessa bilder ovan är helt oredigerade. Annars brukar jag få ta bort röda ögon och ljusa upp dem rätt rejält men idag behövde jag inte göra nånting (eller ja, experter kanske tycker jag borde redigera mig själv så jag ser snyggare ut men äsch, what you see is what you get he he)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Javisst är det trist med snöväder så här års. Man vill ju ta bort alla vinterplagg och klä sig tunnare. Du är så snygg i din kombo, och skorna blir jag bara mer och mer sugen på. Har tyvärr svårt att gå i högklackat annars, men dessa ser inte så höga ut. Är de mjuka och sköna? Kram!

    SvaraRadera
  2. Tac Sara Mia! :-)
    Skorna kan jag verkligen rekommendera. De känns inte alls höga utan som vanliga sneakers och jag skulle lätt kunna gå en långpromenad utan problem i dem. Har nog aldrig haft mjukare och skönare skor tror jag :)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar