VivanDivan

VivanDivan

onsdag 10 april 2013

Ett experiment på min man…och nytt pass

Tjenixen i stugorna! Idag har jag hämtat ut ett nytt pass som jag beställde förra veckan. Jag tror hela stan behövde nya pass samtidigt som jag för det var helt galet med kö både förra veckan då jag beställde det och idag när jag hämtade ut det. En liten sneakpeak på min nya passbild kan jag väl bjuda på här kanske då :-) Att man ska behöva se så förbaskat sur ut….

pass

Och varför behöver jag ett nytt pass då? Nej tyvärr inte familjesemester på gång men i höst ska jag åka till USA i jobbet och behöver skicka in pass-bilden redan nu tydligen för nåt visum eller vad det är….

Ikväll tänkte jag köra ett experiment på min man som jag funderat över men aldrig kommer kunna göra på mig själv. Vad är det för skumma projekt hon har för sig nu då tänker säkert ni men det är inte så skumt. Min käre make har ALDRIG sett “Sagan om Ringen"-trilogin eller läst böckerna heller för den delen trots att jag tjatat på honom med motiveringen att det hör till allmänbildningen. Fast jag tror jag med alla gånger jag sett dem själv står jag för mer än lovligt mycket kunskap om filmerna så det räcker för oss båda. Men så igår fick jag hem “The Hobbit” som ju egentligen utspelar sig kronologiskt före Sagan om ringen och jag funderade när jag såg den hur det skulle vara att se den först. Jag läste i o f den boken före de andra men handlingen skiljer sig ju rätt rejält så det blir inte alls samma sak. Så nu ska jag testa på min man för ikväll tänker jag tvinga honom att titta med mig he he….:)

Jag lovar att återkomma med en T-recension sen men förväntar mig inga hurra-rop men nu kör vi. Sen blir det trilogin sen :)

P1270417

Önskar er alla en riktigt trevlig kväll

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Lycka till med filmtittandet. Jag tror inte många ser glada ut på passbilden. Skitsvårt att se glad ut utan att visa tänderna:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej, jag ser ut som ett spöke, helt seriöst, på min passbild! Jag och sonen såg Hobbit på bio, ashäftigt med 3D. Gillade den mycket. Min man klarar inte alls av Sagan om ringen och liknande filmer (typ Harry Potter). Alla karaktärer och händelser och "sagor" är inte alls hans design, han fattar nada helt enkelt... Biljakter är enklare :) kram Milla

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar