VivanDivan

VivanDivan

torsdag 11 april 2013

Vad väljer din sjuåring? Bollibompa eller Opera?

God morgon vänner. Inatt blev det en sån där jag-har-jobbat-och-bara-sovit-två-timmar natt. Har lite mycket just nu på jobbet men som vanligt är hjärnan helt slut på kvällarna och jag orkar helt enkelt inte sitta länge. Isället tittade vi ju på The Hobbit jag och min käre make men hann inte klart då han blev uttråkad och ville sova. Då låg jag en stund och tittade på TV istället innan jag somnade. Klockan 02:00 ringde klockan och upp och jobba ett par tre timmar. Nu har jag gjort mig iordning och barnen och vi ska strax åka. Emilia vaknade också tidigt imorse (runt 05) och ville titta på TV en stund. Så hon satte på TVn men bläddrade snabbt förbi barnprogrammen till förmån för C More och Fantomen på Operan. Där fastnade hon och blev helt begeistrad. “Det är fantastiskt med opera mamma”. Jo, det var ju ett vanligt synsätt hos en sjuåring :) Vad väljer era små? Barnprogram eller operett? :-)

Dagens idag blev tredje ombytet för idag kände jag nästan för att gå till jobbet i min bubbelgumsrosa zipperall men så roligt ska vi inte ha det så jag fick väl kämpa mig i nåt något mer representabelt.

Så dagens blev tröja Hunky Dory, jeans Circle of Trust, skor (kunde inte välja så jag provade både mina UGGs och mina Ash till).

DSC_0937 (3)DSC_0943 (2)DSC_0938 (3)DSC_0948 (3)DSC_0939 (3)DSC_0946 (2)DSC_0940 (3)DSC_0944 (2)DSC_0941 (2)DSC_0942 (2)DSC_0945 (2)DSC_0947 (3)

 

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Kan mycket väl förstå att dottern valde Fantomen på operan. Den är ju helt fantastisk! Oslagbart fräscht med vitt och denim, fast med den extra "Vivvi-touchen". Jeansen är to die for. Kram!

    SvaraRadera
  2. Du, vilken storlek har du på dina circle of trust?
    Sååå snygga!!!!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har 24 på alla mina Circle of Trust nästan. De är stora i storlek.

      Kram
      /Vivvi

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar