VivanDivan

VivanDivan

onsdag 3 april 2013

Alltså det där godisspelet...

God kväll därute! Vilken hektisk dag jag haft idag. Full fart på jobbet med en massa möten att springa påoch sen var jag förbi min syster och hjälpte henne bära ner en säng till förrådet. Fick också fem påsar med kläder till Emilia som systerdottern växt ur. Tror ni jag hade en överlycklig liten tjej här hemma ikväll. Rena rama julafton :-) Mycket tacksamt att få ärva barnkläder tycker jag och nu väntar jag bara på fler syskonbarn som kan få ärva mina småttingars kläder hi hi...

Just nu sitter jag här i sängen b t w och väntar på fler liv i Candy Crush. Alltså det spelet är ju helt galet beroendeframkallande. Först hörde jag hur alla snackade om det och så förra veckan tänkte jag att jag ju måste testa om det är så himla kul som alla påstår. Och JAAAA det är det! Jag är helt såld och nu får inte barnen låna min IPhone längre ha ha...Nej ungar nu spelar mamma :-)

Puss & Kram
/Vivvi

4 kommentarer:

  1. Haha... Jag är med fast! Kan inte heller sluta spela, eller ja, man har ju bara fem liv i taget och det är nog tur, annars hade jag inte gjort något annat :-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Haha, jag gillar inte spel. Jag vet inte varför, men så har det alltid varit. Jag har försökt, men blir stressad av det:) Sen vågar jag inte prova heller då risken för att bli beroende finns. Dock har jag andra beroenden;)
    kram

    SvaraRadera
  3. Hahaha jag har det färdigt för nerladdning men har låtit bli. Minns ju hur det gick med Angry Birds :))
    Kram

    SvaraRadera
  4. Ja, galet beroendeframkallande! Fast jag kan inte spela mer för jag har inte fb och tänker inte betala hela tiden för att fortsätta lite till.
    Kram

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar