VivanDivan

VivanDivan

söndag 7 april 2013

Att kopiera en outfit….

God morgon vänner! Söndag igen och oh my vad helgerna flyger iväg. Ja, veckorna med i o f. Tiden flyger iväg kanske jag ska skriva. Snart laddar vi för en ny arbetsvecka som återigen blir en halvkort vecka då jag på fredag slutar lite tidigare och far iväg till storstan för lite event hela helgen. Såååå kul och en massa härliga donnor kommer jag få träffa och jag lääängtar verkligen. Kommer bli en boozt för själen :-)

En annan härlig och snygg donna är Johanna Toftby. Jag har läst hennes blogg ett tag och gillar den verkligen. Hon ger en massa inspiration och glädje och visar massa härliga outfits. Häromdagen hade hon en stass som jag verkligen gillade och insåg att jag ju faktiskt hade vartenda plagg i den outfiten och då kunde jag ju inte låta bli att kopiera lite. Oooops, får man göra det? :) Men det är ju det som är så bra med att läsa bloggar. Man får massa inspiration och tips på outfits som man kanske inte alls tänkt på själv. Sen kanske det inte alltid blir som man tänkt men det är ju så himla kul att kombinera olika plagg till varierande outfits och jag hoppas jag själv också kanske kan ge nån inspiration att kopiera mina outfits nån gång :) Så idag snor jag stilen från Johanna Toftby och gör det med stolthet :)

Top SugarBabe, jeans Circle of Trust och skor Ash. Kläderna finns hos Clarks och skorna hos Tintinstyle b t w.

DSC_0934DSC_0928DSC_0927DSC_0929DSC_0930DSC_0937DSC_0933DSC_0936DSC_0935

Osså mina små älsklingar

DSC_0931

Och nu pockar den ena här på uppmärksamhet och vill att jag ska leka med hans actiongubbar med honom. Så nu ska jag gå in i rollen som Ironman och Thor och Captain America för det är visst dem jag ska vara. Felix är Hulken och Spiderman här :)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

3 kommentarer:

  1. Supersnygg outfit! Helt rätt att kopiera :-) eller ge inspiration!
    Så kul det ska bli till helgen! Lite smånervöst när jag aldrig träffat någon innan.. men jag lär ju känna igen de flesta i alla fall :-)
    Kram och ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. Tjusigt. Och jag gillar skorna. :) :) Är inne i en förfärligt skosurfarperiod.
    Kramar och ha en fin söndag

    SvaraRadera
  3. Snyggelisnyggt läser hennes blogg oxå och helt rätt att kopiera tycker det är lite syftet att när det visas outfits m m i en blogg och man kan få till en lika el likvärdig kör på :) har fått massor av tips m m från div bloggar både på inredning och kläder och kommer fortsätta kul :) !!

    Kram och forstätt va copycat jag gillar´t :)
    / Tina

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar