VivanDivan

VivanDivan

fredag 5 april 2013

Vågar man hänga undan vinterjackorna nu?

God morgon solstrålar! Det är ju verkligen helt fantastiskt väder idag och har ju varit så i flera veckor. Solen strålar ju helt underbart varenda dag. Tänk om bara den där värmen kunde komma också. Men  igår eftermiddag tyckte jag mig kunna känna lite varma vindar när jag skulle åka hem från jobbet. Undrar om man vågar plocka undan vinterkläderna i helgen. Vore rätt skönt att göra plats för vårjackorna i hallen istället för tjocka dunjackor och termobyxor. Jo, i helgen ska jag nog tvätta och hänga undan. Skulle det slå till och bli kallare får man väl plocka fram igen. Så blir det….Hur har ni gjort? Vågar ni lita på våren nu eller väntar ni lite till?

Jag vågar i a f vägra vinterjackan nu och idag åkte tunna skinnjackan på. Den fina från Munderingskompagniet som jag fick från Tintinstyle när jag vann den där underbara lilla tävlingen :-) Till den sportar jag sjal från Beck Söndergaard och skor Ash (också Tintinstyle). Jeansen är G-star och kofta Odd Molly Avoriaz wrap tunic i powder strlk 1.

P1270363P1270362P1270351P1270352P1270353P1270354P1270355P1270361

Så nu ska jag ut i solskenet och åka till jobbet. Solbrillor på och hög partymusik i bilen…härligt härligt. I helgen blir det familjehelg och vi ska hitta på något mysigt hela familjen bestämde vi igår. Tror det kan bli bio och Croodarna som ju fått jättebra kritik. Mmmm, så får det nog bli :)

♥ Puss & Kram ♥
/Vivvi

5 kommentarer:

  1. Hej smukke Vivvi
    Sikke et lækkert outfit! Smukt sjal :)
    Rigtig god weekend.
    Kram
    Annette

    SvaraRadera
  2. Låter härligt med familjehelg. Snygg stass som alltid:)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Familjehelg låter trevligt!
    Ang våren så nja...de hotar med snö i helgen, buhu, och även om det ska bli soligt igen sedan så blir det inga höjdartemperaturer verkar det som....Så vinterjackorna får väl hänga med ett tag till.

    Såg en urhärlig vårjacka till min yngsta.....undrar om den förra är för liten?

    Kram o ha en skön dag och helg!

    SvaraRadera
  4. Alltså så länge det är kallt på nätterna är ju varm jacka rätt skönt men OJ vad man vill hänga undan sånt nu!!
    Såg att du fyllde år igår, du verkade haft en härlig dag och stort GRATTIS i efterskott!! kram Milla

    SvaraRadera
  5. Stort grattis i efterskott, ljuvliga presenter du fick. Här har vinterjackorna åkt långt in i garderoben så jag slipper se dem på ett tag, skinnjacka på, det är ju vår........Ha en härlig helg med familjen. Kramisar Tina

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar