VivanDivan

VivanDivan

lördag 20 april 2013

En utedagens

Halloj därute! Oj vad den här dagen har rusat iväg. Balett hela dagen. Först genrep och sen uppvisning och jag var sååå stolt över min lilla tös och hennes kamrater. Sååå duktiga de var och stor eloge till fina Fernanda som driver dansskolan Dansform. Vad hon har jobbat bra med de små :-) Men mer om det i ett annat inlägg. Just nu blir det bara en hög egobilder och lite utedagens. Var ju helt fantastiskt vårväder ute och de senaste dagarnas regn har gjort att i stort sett all snö smält bort. Såg både snödroppar och tussilago idag och nu känns det som att hon kommer på riktigt den där våren.

Tisha samma som igår från 2nd Day (jag bara äääälskar sköna tishor just nu och nej, den var inte svettig och smutsig och äcklig he he), jeans G-star, jacka Munderingskompagniet, sjal Beck Söndergaard och stövlar Ldir.

DSC_0982DSC_0983DSC_0984DSC_0985DSC_0986DSC_0988DSC_0989DSC_0990DSC_0991DSC_0996DSC_0998

Nu ska vi spisa lite grillat här hemma. Undrar hur många som tänkt samma tanke i vårt land idag? Hmmm…känns som att grill-nerven verkligen började rycka imorse redan när det var sånt här underbart väder. Sol, värme och vår och dessutom har man ju inte grillat på ett år nästan så nu är det dags. Fläskfilé med klassisk pommes och bea-sås och grillade majskolvar också förstås :)

Ha en fin kväll mina vänner

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar