VivanDivan

VivanDivan

torsdag 11 april 2013

Gaaah…vilka Mollysar ska få följa med?

Halloj vänner! Nu har jag faktiskt nääästan helg. Jag ska gå upp tidigt imorgon och jobba några timmar bara och sen far jag iväg till Stockholm för lite “Odd Molly-träff” med världens härligaste tjejer. Som jag har längtat och det ska bli sååå himla kul att träffa gamla och nya ansikten. Det är helt galet att man hittat människor som man egentligen inte känner men det känns nästan som man gör det då man läser deras bloggar och de kanske läser min. Att sedan träffas och man har hur mycket som helst att samtala om och alla ryggsäckar kan man lämna hemma och vara sig själv helt och hållet för en helg. Ingen som värderar en utan alla är med i gemenskapen och att ett gäng människor som egentligen nog är ganska olika kan finna den där gemenskapen utifrån ETT gemensamt intresse. Hur kul är inte det? Sen att jag kanske varit lite “Odd Molly-anonym” senaste tiden då jag hittat lite andra märken som jag också gillar och blandar min stil lite just nu men kärleken till Odd Molly kommer jag aldrig tappa. Fick hem två reafynd i veckan och bara den där känslan att öppna silkespappret och känna den där speciella lukten….mmmm lööööve it :)

Meeeeen….så var det ju det där med vad man ska packa med sig? Gaaah, trodde jag hade i a f en outfit klar till helgen men så kändes det inte helt 100 och nu har jag lagt ut en hel hög nya och gamla Mollysar här på sängen få se om jag hittar något eller om jag får spel och antingen tar på mig alltihop eller åker naken. Den som ska dit får se he he…

DSC_0949

Men nu blir det familjemys i soffan med nachotallrik. Vi kör fredagsmys ikväll istället eftersom jag ska bort imorgon….

Ha en fin fre….nä jag menar torsdag vänner :-)

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

6 kommentarer:

  1. Jag tror säker du hittar något bra...fina klänningen närmast i bild kanske...ja allt på bilden passar!
    Själv får vi se vad det blir...behöver ju bara kläder för imorgon som jag flyger hemåt på kvällen.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Fniss..du om någon hittar garanterat ngt att bära o plocka ner i väskan!! Du verkar så rar, synd jag inte orkar med Mollyträffar längre. Njut o umgås, skratta o ha vansinnigt kul.!!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  3. Å ha så jätteroligt fina Vivi!:)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  4. Du är fin i allt Vivvi!
    Det ska bli så kul att få träffa dig.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Din packning ser utmärkt ut! Njut och ha kul och hälsa alla från mig. Kram!

    SvaraRadera
  6. Spelar ingen roll vad du klär dig i snygg i allt!!!
    Kram
    Eva

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar