VivanDivan

VivanDivan

fredag 4 oktober 2013

Lyx eller budget–Ldir

Halloj i stugorna! Idag har jag faktiskt jobbat hemifrån. Behövde en sån där dag då jag får sitta ifred och dokumentera och annat utan att bli störd och då är det ju perfekt att ha ett jobb där man faktiskt har möjligheten att “isolera" sig hemma. Men nu ska jag snart göra mig iordning och åka iväg på tjejmiddag/fest ikväll. Ska bli sååå himla kul att träffa tjejerna igen, var så himla länge sen. Kommer bli en mysig kväll med säkerligen god mat, dryck, skratt och trevligt umgänge. Få se om vi går ut sen men för mig spelar det absolut ingen roll. Sitter lika gärna och bara tjattrar med tjejerna. Det där med att gå ut och dansa känns som att been there done that…

Visar imorgon vad jag tog på mig för kläder, men sålänge tänkte jag visa er ett Lyx eller Budget inlägg igen. Tycker de är lite kul faktiskt och det är ofta man hittar “kopior” på något lite dyrare och såna tips är väl helt ok va? :-)

Ni vet ju att jag fullkomligt älskar mina två par Ldir-skor jag har. De är så grymt sköna att fötterna blir alldeles saliga. Använde mina låga flitigt i somras och de svarta högre blir trotjänare nu i höst. Var så in på Fanny&Michel och kikade och de har ju Ldir men de hade även en annan variant i PU-material (alltså inte skinn) för endast….håll i er nu…499 kr. Och jag tyckte att på bilderna var de jättefina. Man kanske får vara medveten om att PU-skinn inte blir riktigt samma sak som det mjuka skinn som är i Ldir-skorna men snygga var de i a f :-)

Ldir 1899 kr vs “Kopia” 499 kr

ldir-1899PU-499Ldir-beige-ny_3346pu499

Vilka väljer du?

Puss & Kram
/Vivvi

12 kommentarer:

  1. Hej svejs, haha jag har PRECIS skrivit om detta i mitt senaste inlägg! Jag som köpt ett par "kopior" - eller vad det nu är egentligen... Ha så kul nu ikväll, det behöver du! KRAM Milla

    SvaraRadera
  2. Jag ser knappt skillnad på dom! Snygga både äkta och oäkta! Kram

    SvaraRadera
  3. Var i Italien i sommras. Fanns gott om kopior för en spottstyver. Hittade dock inga äkta alls....inte på en ända affär och då var vi ändå på 4 olika orter bla Rom. Skillnaden i Italien var att texten Ldir inte fanns på skinnlappen på hälen på de falska,

    SvaraRadera
  4. Ja jag kan ju bara säga budget i detta fallet, men det är nog för jag har ett par fejk och är nöjd med dom. Jag vill ju ändå ha nya nästa år.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Båda är ju superfina! Men hittar inte fejk skorna på modestos hemsida...vad är deg för märke på skorna?
    Kram Linda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle precis fråga detsamma. Hittar inte heller fuskisarna på Modestos hemsida! Kram

      Radera
    2. Kolla på miinto.se - där har jag köpt mina av märket "Jennicka"

      Radera
    3. Oj, hände visst en liten miss här med länkningen :-( Fanny & Michel var det ju jag hittade dem på! Mitt nöt....http://www.fannymichel.se/skor--c-187-1.aspx

      Ändrar genast....skulle bara kolla att ni var med ;-)

      Kram på Er godingar
      /Vivvi

      Radera
  6. Jag klarar inte av doften som blir i PU, snacka om skitlukt :D Jag tror inte jag kommer att testa PU varianten i alla fall, det räcker med de två par LdiR jag har.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jag har 2 "kopior" som jag tycker är jättesköna å som passa min plånbok bättre :) beställde dom från "Fanny Michel" snabb leverans å bra service :)

    SvaraRadera
  8. Jag väljer de äkta alla gånger trots priset för mina fötter mår inte bra av att gå omkring i plast ;)
    Kramar

    SvaraRadera
  9. Hej! Jag tycker budget varianten är mycket snyggare MEN det är inte kul med plast. Äkta material är ju bättre för fötterna och håller i längden, men smaken och priser får väl avgöra för var och en.
    Kram C

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar