VivanDivan

VivanDivan

lördag 12 oktober 2013

Bongo dress….historien om en klänning på vift

God morgon vänner! Här vaknar vi tidigt trots att det är helg. Fattar inte varför jag aldrig kan sova ut på helgerna när jag är ledig. I o f har vi innebandyträningar som börjar klockan 09 så så länge får man ju inte sova ändå men till sju kunde man väl få hålla ögonlocken stängda i a f tycker jag.

Men men, jag är morgonmänniska, det är bara att acceptera. Blev inte så sent igår kväll då både jag och barnen däckade rätt tidigt. Vi hade eget fredagsmys här utan T som var på jaktfest inför älgjakten som börjar på måndag. Så det blev klassikern fläskfilé med pommes och beasås plus äppelpaj till efterrätt. Så himla enkelt att sno ihop en paj så det gjorde vi :-)

Men nu, vänner ska jag berätta historien om min Second Female Bongo Dress som jag skrev om här. Bestämde mig för att slå till på en då jag fick en del positiva kommentarer om den. Sagt och gjort, beställde den från IsaCouture och tyvärr var strlk S som jag trodde jag behövde restnoterad och skulle komma v 39-40. Så väntan på den fina klänningen men så dök den upp på lådan i alltid så fint paket som man får från IsaCouture. Dock, var den aaaaalldeles för stor. Rackarns, aja, jag får väl byta då tänkte jag och skickade tillbaka. Supersnabb hantering och jag tror de måste skickat den nya samma dag jag skrev att jag ville byta utan att jag ens hunnit posta tillbaka den andra för den kom dagen efter. Meeeeen, nej, en Small igen. Rackarns gånger två. Så mailade igen och skickade tillbaka och så i förrgår kom den då…strlk XS som jag bytte till. Nu var det dock så att den också var för stor egentligen men jag kände att nej, jag krånglar inte mer utan gör det bästa av situtationen och resultatet kan ni se nedan. Ett smalt skärp lyfter upp lite så att den inte hänger bara rakt ner som den gör annars på mig. Sååå skön på…känns som en  mysdress men tyget är ändå lite sådär elegant och den var riktigt prisvärd så ett tips till Dig som letar den lilla svarta fast i lite soft variant men som sagt, superstor i storlek…

P1270533P1270534P1270535P1270537P1270545P1270546P1270548

Nu ska jag göra iordning oss för innebandyträning. Jag tränar tjejerna själv idag och så blir det kanske att hjälpa till med killarna också. Sååå himla kul det här med att vara barn-tränare och innebandy tror jag att jag behärskar också efter alla mina år som aktiv och elitspelare :-)

Puss & Kram
/Vivvi

2 kommentarer:

  1. Åh nu blir jag nyfiken. Har du varit elitspelare i innebandy? Vilket lag då?

    Har själv spelat innebandy i många år innan barnen kom. I högsta serien har jag aldrig spelat, men väl i den under, som ett tag också räknades till "elit".

    Ha en bra dag, här kokas det jordgubbssylt...

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. He he, ja jag har faktiskt spelat i numer världens bästa lag på riktigt Rönnby :-)
      Men slutade för en sisådär åtta år sen tror jag.

      Gott med jordgubbssylt :-)

      Kram
      /Bivvi

      Radera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar