VivanDivan

VivanDivan

söndag 18 november 2012

Mönstrade jeans och tycka lite synd om sig själv

Hola campadres! Den här dagen har varit allt annat än fartfylld. Jag är genomförkyld, har feber och är allmänt jätterisig så jag har legat och sovit och tittat på film hela dagen medans resten av familjen roat sig bäst de velat. Suger verkligen för jag hade 1000 grejer jag skulle gjort idag typ. Städat, fixat i vardagsrummet som fortfarande ser ut som en flyttcontainer med ouppackade lådor och otapetserade väggar. Nästan så man börjar gråta när man ser eländet. Dessutom hade jag behövt både jobba och plugga så nu tycker jag sååå himla synd om mig själv som måste ligga här och inte orka göra nånting. Undrar om immunförsvaret sänks när man inte är på topp mentalt. Efter den här jobbiga veckan känns det nästan så för den här förkylningen kom verkligen som ett brev på posten nu när jag kände mig lite nere. Hur brukar det vara för er?

Jag har legat och slösurfat lite också. Klickat hem lite julklappar så det är jag nästan helt klar med nu. Sååå nice och jag hoppas kidsen blir nöjda :-)

Det verkar verkligen hett med mönstrade byxor i höst. Både djurmönster, blommor, stjärnor och batik mm. Tycker det är lite coolt faktiskt. Man kan ju ha en enkel enfärgad topp till så blir det ju inte för mycket. Oftast är det ju tvärtom att man har nåt mönstrat upptill och enkla byxor men varför inte tvärtom?

Här är några favvosar….

Först ut Lodi star från Circle of Trust. Finns i flera färger och är sååå himla snygga tycker jag. Dessa finns bl a hos Creative Lounge.1299 kr

CircleOfTrust-LodiStar-creativeLounge1299

Leopard är ju sååå himla snyggt. Har ju själv nedan som också är från Circle of Trust. Är samma modell som ovan och kostar just nu bara 495 kr hos Creative Lounge

13411240-origpic-906f4f.jpg_0_0_100_100_400_599_100

Vill man inte ha snöleopard funkar ju “vanlig” också. Hittade två varianter hos Nelly. En lite dyrare och en budget. Den första från By Marlene Birger 1595 kr…

bymarlenebirger-nelly1595

…och så budgetalternativet Club L 149 kr på rea.

clubL-149-nelly

Fortsätter på leo-temat. Rätt coolt med ett svart ben och ett mönstrat. Dessa från One Teaspoon 1099 kr.

oneteaspoon-nelly-1095

Batik kommer och går i modet och de här tyckte jag var rätt diskreta och snygga. Från Current Elliot (Nelly) 2195 kr

current-elliot-2195-nelly

Metallic och glitter är ju superhett och de här nedan från Lindex gillar jag jättemycket. Lite glansigt tyg och mönstret ser ut som medaljongtapeter ungefär…oj det lät ju inte så snyggt att gå omkring i ett par gamla tapeter men jag tycker faktiskt det är snyggt :-) 399 kr

Lindex399

Även Vila har en glansig variant med lite ormskinnsmönster. Läckert… Dessa kostar 499 kr

Vila499

Även nästa par är från Vila. Också lite medaljongtapet-typ och de här var supersnygga i r l…

Vila399

Vill man ha lite färg också så tycker jag de här nedan var grymt snygga. Från Religion 1295 kr (Nelly)

religion-1295-nelly

För den riktigt modige, varför inte ett par camo-jeans. Sååå grymt coolt med en svart oversize tröja till tycker jag….Dessa från Gina Tricot 399 kr

ginatricot399

Vad tycker ni? Skulle ni våga mönstrade byxor i höst?

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

8 kommentarer:

  1. Skitsnygga allihopa! Vore jag mindre fläskig skulle jag köpa leopardbrallorna på studs! Kram

    SvaraRadera
  2. Trist med din förkylning, hoppas du bli bra snart! Och du har ju fixat julklappar, inte illa, jag har knappt tänkt tanken än.
    Många coola brallor, gillade dom i batik.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag tror absolut att man kan bli sjuk pga att man har det lite jobbigt. Stress (på olika sätt) kan ju frammana sånt och detta blir ju någon slags stress. Jag kan tycka att mönstrat är snyggt på andra men skulle själv inte sätta på mig det nertill. För rörigt och jag ser ännu tjockare ut tyvärr. Men du är nog skitsnygg i det.

    Krya på dig!

    kram

    SvaraRadera
  4. Nä tur att smaken är som baken.. Urfula brallor.. Du som brukar ha såbra smak.
    Nä dessa skulle jag aldrig dra på mig faktiskt

    Krya på dig nu
    Eva

    SvaraRadera
  5. Tycker gott du kan tycka lite synd om dig själv :-) Hade jag haft långa, slanka ben kunde jag tänkt mig flera av de där! Men med korta, runda blir det inte helt bra... Krya på dig nu!

    Kramar

    SvaraRadera
  6. Japp man kan absolut bli fysiskt sjuk av stress, been there, done that. Håller tummarna att du kryar på dig snart och framförallt att du kan få skippa en del av den jobbiga stressen snart!
    Grymt coola byxor! jag har militär och batik redan och i och med ditt tips här ligger min plånbok riktigt risigt till för de där leoparden från Circle of trust... Visst har du dem? Dyrt att läsa bloggar ;o)
    Var nu rädd om dig! KRAM!

    SvaraRadera
  7. Har camo bukser fra Cubus, kjempedigge. Kul m svart eller creme oversize genser til. Eller en søt blondetopp i røff blonde for å mixe litt:)God bedring.

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar