VivanDivan

VivanDivan

fredag 16 november 2012

Jag sitter här på stubben och inser…

….att jag faktiskt är bättre än att behöva må dåligt över så kallade vänner och vad de ibland utsätter en för. Det har varit två väldigt kaotiska dygn i mitt liv här nu med ett händelseförlopp jag definitivt inte valt och inte kan rå över och det har sårat mig djupt. Men så tänker jag att nej, det här ska inte få förstöra mer nu. De två dagarna på kursen blev i stort sett förstörda då jag hade väldigt svårt att fokusera. Jätteintressanta föreläsningar om affärsmodellering men min hjärna var nån annanstans. Och varför ska jag behöva lägga sån energi på nåt sånt? Jag är glad att jag sitter på min stubbe utan att göra irrationella handlingar som bara gör det värre och jag tänker sitta kvar här ett tag till för min filosofi är att skit kan aldrig bemötas med skit. Bättre att backa, reflektera och komma fram till något rationellt och sedan handla efter det.

Och bloggen är ju bara min och det kan jag ta hur många elakheter om som helst. Jag tänker fortsätta precis som jag gjort och det kan i a f INGEN ta ifrån mig som så mycket annat som tagits ifrån mig de senaste dygnen. Jag varken kan eller vill gå in på detaljer men två helt fantastiskt roliga saker i mitt liv har jag helt abrupt blivit tvingad att lämna. Men bloggen har jag kvar och därför kör vi på idag…..:-)

Dagens outfit består av skjorta Lindex, jeans G-star, skärp Rehard, stövlar Fiorentini Baker och kofta Missoni for Lindex.

P1240972P1240973P1240974P1240977P1240975P1240978P1240976P1240979P1240980P1240981

Jättesöt skjorta tycker jag med broderier/spets på ärmsluten och kragen. Lite genomskinlig i tyget också. Finns alltså på Lindex här.

P1240986

Felix ska ha dagisfotografering idag och ville förstås ha vax i håret. Men västen gillade han inte så vi kompromissade så han får ha sin favvoskjorta över sen men jag tycker han är så fin i väst min lille prins :) (Västen är från Mexx, pike Esprit och jeans KappAhl)

P1240982

Så, nu är ordningen återställd och jag peppar mig med den här låten idag. Känns väldigt passande av nån anledning….

Med det här inlägget lämnar jag nu den här historien och hoppas jag i a f kan peppa nån annan i samma situation att ta tiden och inse att just Du är värd mer än att bli spottad på…

Och tack alla fina underbara läsare för era gulliga kommentarer. Ni är bäst

♥ Puss & Kram ♥

/Vivvi

19 kommentarer:

  1. Jag brukar inte kommentera men är inne nästan varje dag och läser här:)
    Jag skickar massor av styrkekramar till dig.
    Så tråkigt med så kallade "vänner" som ska förstöra
    och ta så mycket dyrbar energi som man vill lägga på familj och annat man håller kärt.Jag känner dig inte men tycker du är en fantastisk människa som inspirerar mig.... att lyckas jobba,studera,vara med familjen , renovera, blogga och ha så många järn i elden är så starkt i min mening.Jag älskar oxå din dagens då jag precis som du inte bara är "puttinuttigt" romantisk utan lite tuffare oxå och du kombinerar såååå snyggt.Med detta inlägg har jag tagit igen för alla gånger jag ine skrivit hihi ;)KRAM

    SvaraRadera
  2. S.k. vänner som sviker kan man absolut vara utan. Jag har en gång "gjort slut" med en väninna som bara tog och tog men aldrig gav. Numera ser jag till att omge mig med människor som känns 100% rätt på alla plan och det verkar fungera.
    Stor KRAM

    SvaraRadera
  3. Jag vet inte vad som hänt men vet hur grymma och inskränkta människor kan vara. Det där med stubben ska jag ta till mig! Jag har också "gjort slut" med vänner som bara suger musten ur mig utan att ge något tillbaka. Sådana människor ska man hålla långt ifrån sig...
    Hoppas det känns bättre snart! Kramar!

    SvaraRadera
  4. Jag skrev ett långt svammel igår som sen fastnade i en konstig ruta på min Ipad... men vill i alla fall skicka ALL ENERGI till dig!! Fy tusan vad det är jobbigt när saker händer som tar upp hela ens känsloliv och dränerar en helt. Och det är ju så man är som människa, ytterst få av oss kan gå opåverkade genom sådant, bara det hur man väljer att hantera det. Och de som hanterar jobbiga saker genom att såra andra ställer till det för sig... Jag uppskattar så att du på ett bra sätt Vivi talar om vad som hänt men inte exakt VAD som hänt för det har vi ju inte med att göra. Hoppas det reder sig nu och att du går vidare med rätt känsla. kram Milla

    SvaraRadera
  5. Den där stubben har vi nog suttit många på.. Skönt du tänker som du gör!
    Din lillprins är ursöt verkligen!
    Ha en fin fredag!!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Du är så klok så klok och gör helt rätt i att sitta på stubben OCH att göra slut med de sk vännerna..hua mig!!
    Har oxå gjort det och åhh vad skönt det känns såna som bara tar tar å tar ALDRIG är nöjda men ska man ska trampa tippa fjäska och ge och ge men ändå de är aldrig nöjda för de är ENERGITJYVAR till 100%. Bakade en dag i somras hörde en låt Linnea Henriksson "lyckligare nu" och det stämmde alltid när jag pratat el hängt med den vännen var jag så sur elakt dum...MEN FÖRSTOD när jag hörde låttexten att min energi var slut lagt allt på denne låten var som det var om mig vissa delar !! Ta distans och glöm det är det bästa för såna vänner är inget att ha..

    Må gott och jag älskar dagens ... skjortan är bara sååå snygg Lindex rockar ju mycket fint där nu

    Du ger mig inspiration och mycket bra tankar om livet familjen outfit så keep going on Girl YOU ROCK och som sagt det är din blogg ditt liv din familj INGEN som kan ta det ifrån dig bara betrakta på håll å vara avis sur och vad vet allt VÄND ANDRA SIDAN TILL och va stark fixar du !!

    KRAAAAAM ♥
    Tina
    Tina

    SvaraRadera
  7. Kramar från Titti....bra med stubben.....tänka först...handla sedan!
    Så fin lillkillen är idag...det blir säkert ett bra foto.
    Trevlig helg önskas dig.

    SvaraRadera
  8. Heja Vivvi!!! Precis rätt inställning har du...onödigt att sätta sin egna goda energi på negativa händelser och personer! Är jättelessen för din skull i alla fall och skickar styrkekramar. Fy tusan för den/det som förstört något fint för dej.Du är bäst!
    Fredagshälsningar från Gunilla i Finland

    SvaraRadera
  9. Men usch o fy för sådana sk vänner. Du gör helt rätt som "gör slut" med dem. Jag har följt din blogg i många år och du har inspirerat mig och gjort mig såå glad med dina härliga inlägg så fortsätt vara den varma, härliga Vivvi du är o strunta i de andra. Det är dem som förlorar mest på att mista dig som vän. Styrkekramisar Tina

    SvaraRadera
  10. Kämpa på och gör det som känns rätt för dig.
    Och förresten, grattis på namnsdagen !!
    Hoppas du får en fin fredag trots allt.
    /C

    SvaraRadera
  11. Skönt att se dig tillbaka på bloggen igen! Din dagens är otroligt snygg och Felix också, den lille tuffingen. Du resonerar helt rätt. Lägg detta bakom dig och blicka framåt. Det är lättare sagt än gjort, men troligen nödvändigt. Styrkekramar!

    SvaraRadera
  12. <3<3<3
    Du är du och du är bra!
    kramar

    SvaraRadera
  13. Vad trist det är när det blir sådär. Jag har själv "gjort slut" med en gammal vän som tog mer energi än hon gav tyvärr. Trist men sånt behöver jag inte i mitt liv. Helt ok att folk är nere och mår dåligt och då "kräver" mer av en men när det bara blir tjafs och sånt, då är det dags att säga upp bekantskapen.

    kram

    SvaraRadera
  14. Hej Vivvian! Kul o se dig igen. Bry dig inte om det är bara avundsjuka jag lovar.. Kram till dig.
    Mvh/Niccan

    SvaraRadera
  15. Fina både Felix och mamma:) Låter inte roligt det du skriver om......Kram<3

    SvaraRadera
  16. Heja Vivvi! Klart du ska blogga även om det låter lite roligt det du skriver om. Ta vara på det som ger dig positivitet..
    Kram

    SvaraRadera
  17. Snyggt! Du är stark! Härligt! /Ellenor

    SvaraRadera

Tack gulliga du för din kommentar. Den är guld värld och du är värdefull...Många kramar